Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

OZS tudi do nove vlade z enakimi zahtevami

27. JANUAR 2020  |   Mira Črešnar

Pred dobrim tednom dni je predsednik Vlade Marjan Šarec na skupščini Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) izrazil podporo obrtnikom in podjetnikom pri reševanju težav. Tudi danes je Šarec v svoji odstopni izjavi poudaril, da je zahteve OZS treba izvesti.

 

»V OZS bomo tudi do nove vlade imeli enake zahteve in pričakovanja, saj je malo gospodarstvo gonilna sila naše države in preveč pomemben segment, da bi naše zahteve ostale prezrte. Ne želimo si praznih obljub politikov, zato tudi razumemo potezo predsednika Vlade, ki je danes napovedal svoj odstop. V tej manjšinski vladi ni mogel uresničiti tega, kar je obljubil pred volitvami,« je odstop komentiral predsednik OZS Branko Meh, ki dodaja, da je pomembno, da bomo čim prej imeli stabilno vlado, ki bo delala za dobrobit slovenskega malega gospodarstva in državljanov Republike Slovenije.

 

V OZS si želimo, da se nova vlada čim prej oblikuje, saj potrebujemo stabilne politične razmere, še zlasti v času, ko se soočamo z negotovimi razmerami v državah partnericah in v svetu. Tudi od nove vlade pričakujemo, da bo zmanjšala birokratske ovire, razbremenila stroške plač, izvedla davčno in zdravstveno reformo ter reformo trga dela.

šarec na OZS

Pišite nam