Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
PROJEKT P5-INNOBROKER

Podaljšan rok posvetovanja o odprtem trgu v Sloveniji

01. 07. 2024
Avtor: Jana Franetič
PROJEKT P5-INNOBROKER

OZS in Skupnost VSŠ vas vabita k sodelovanju pri aktivnostih v okviru projekta P5 Innobroker, kjer nas zanimajo izkušnje podjetij z različnimi orodji, ki sestavljajo inovativno in trajnostno rešitev za spremljanje učencev in njihovega napredka pri praktičnem usposabljanju v podjetjih.

 

Namen teh aktivnosti je pridobiti vpogled v naslednja vprašanja:

  • Kakšne so trenutne razpoložljive rešitve na trgu (razpoložljivost inovacij, tehnologija);
  • Kakšni so trenutni razvojni dosežki in stopnje razvitosti podjetij;
  • Ali je mogoče s temi aktivnostmi odpraviti ovire, s katerimi se soočajo naročniki;
  • Ali so podjetja na trgu pripravljena na partnerstvo v primeru, če sama ne morejo ponuditi celotnega obsega rešitev, ki je potreben za ovrednotenje problematike upravljanja in vodenja višjih šol: spremljanja učencev in njihovega napredka pri praktičnem usposabljanju v podjetjih.

 

Javni kupec Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije (Skupnost VSŠ) ob tehnični pomoči OZS in projekta P5 Innobroker zanimajo izkušnje podjetij z različnimi orodji, ki sestavljajo inovativno in trajnostno rešitev za spremljanje učencev in njihovega napredka pri praktičnem usposabljanju v podjetjih, saj bi se tako lahko lažje povezali ob morebitnem sodelovanju v javnem razpisu, ki bo objavljen v prihodnje.  

Skupnost VSŠ je institucija, ki ponuja študentom prilagojene študijske programe, ki vključujejo pomemben delež praktičnega izobraževanja, saj je kakovost takšnega izobraževanja ter redna pregledna komunikacija med študentom, podjetjem in višjo strokovno šolo v času praktičnega usposabljanja ključnega pomena za uspešno izvedbo le-tega. S tem bi se zmanjšala količina administrativnega dela za podjetja, omogočen bi bil hitrejši pretok informacij in večja ter boljša vključenost podjetij v sistem izobraževanja.

 

Tako kupci kot MSP-ji potrebujejo podporo in pomoč pri izvajanju in sodelovanju v ponudbah za javna naročila inovacij. Projekt P5 INNOBROKER kot posrednik pri javnem naročanju inovacij je namenjen premostitvi te vrzeli ter olajšanju medsebojnega sodelovanja in mreženja v ekosistemu inovacij z zagotavljanjem specializiranih storitev in stikov. Projekt P5 INNOBROKER financira program EU COSME.

 

Zato vas vljudno prosimo, da odgovorite na prošnjo za informacije:

https://www.1ka.si/a/77767cc5

 

Prosimo, da odgovorite do 31. julija 2024.

 

Za dodatne informacije o projektu P5 Innobroker se obrnite na Jano Franetič (jana.franetic@ozs.si) ali Ano Dragičević (ana.dragicevic@ozs.si).

 

Z odgovori na ta vprašalnik izražate zanimanje za projekt P5 Innobroker, mi pa vas bomo obveščali o nadaljnjih korakih v razpisnem postopku.

 

 

innobroker 06

Innobroker platforma >>>

 

Projekt sofinancira:  

innobroker 05         innobroker 05