Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Pomembno obvestilo ponudnikom, ki omogočajo unovčevanje digitalnih bonov '22

20. 06. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

 

Služba vlade za digitalno preobrazbo je za ponudnike računalniške opreme, pri katerih je mogoče unovčiti digitalni bon ’22,    vzpostavila poseben oziroma  nov elektronski naslov ponudniki.digibon@gov.si kamor lahko ponudniki posredujejo svoja vprašanja.

 

Poleg vprašanj bo na ta naslov mogoče oddati tudi zahtevek za stornacijo digitalnega bona ’22, če je kupec vrnil blago in zahteva vračilo dobroimetja, ponudnik pa stornacije ne more opraviti sam, ker je že pretekel presečni datum za izplačilo sredstev (15. in zadnji dan v mesecu).

Ob zahtevku za izplačilo v elektronsko sporočilo obvezno zapišite naslednje podatke:

  • EMŠO in davčno številko upravičenca, katerega bon želite stornirati
  • EDP številko zadeve
  • Vašo kontaktno telefonsko številko

 

V prihodnjih dneh bo Služba vlade za digitalno preobrazbo  posebej za vprašanja ponudnikov vzpostavila še telefonsko linijo, ki bo delovala od ponedeljka do sobote, vsak dan od 8. do 20. ure. Takoj kot doslej kličete v klicni center (01/ 555 59 00), od tam pa bo vaš klic preusmerjen na drugo raven agentov za odgovore na vaša vprašanja.  

 

 

vir: e sporočilo Služba vlade za digitalno preobrazbo