Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
STANDARDIZACIJA

Pomen standardov za podjetja, vabilo na brezplačni seminar

21. 03. 2023
Avtor: Anton Šijanec
STANDARDIZACIJA
Na seminarju vam bodo predavatelji predstavili pomen in vlogo standardov. Izvedeli boste, kako lahko neskladni (nevarni) proizvodi ogrozijo poslovanje podjetja, predvsem pa boste pridobili informacije, razširili svoje znanje na tem področju ter si odprli nove možnosti za uspeh na trgu.

 

Kontaktna točka SIST (Slovenski inštitut za standardizacijo) vas vabi na brezplačni seminar Pomen standardov za podjetja, ki bo v četrtek, 6. aprila 2023 ob 10.00 uri, v prostorih SIST-a.

  • Ali se vam je že zgodilo, da ste želeli uvoziti proizvod v Slovenijo in niste točno vedeli, katere zahteve je treba izpolniti, da bo proizvod v skladu s predpisano tehnično zakonodajo in standardi ter bo dan legalno na trg?
  • Morda se vedno znova sprašujete, kje bi dobili potrebne informacije o tehnični zakonodaji in standardih za svoj proizvod?
  • Bi to radi spremenili ter si pridobili konkretno znanje?

Potem se nam v četrtek, 6. aprila 2023 pridružite na seminarju Pomen standardov za podjetja.

Na seminarju vam bodo predavatelji predstavili pomen in vlogo standardov. Izvedeli boste, kako lahko neskladni (nevarni) proizvodi ogrozijo poslovanje podjetja. Predvsem pa boste pridobili informacije, razširili svoje znanje na tem področju ter si odprli nove možnosti za uspeh na trgu.

Več o vsebinah in predavateljih ter vabilo na spletni strani SIST >>>

Udeležba na seminarju je brezplačna, zato ne odlašajte in se še danes prijavite na info@sist.si.

Želimo vam lep dan in se vidimo 6. aprila!

Kontaktna točka SIST,
Slovenski inštitut za standardizacijo