Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
INTERNACIONALIZACIJA

Aktualno s področja internacionalizacije

20. 05. 2024
Avtor: Edina Zejnić
INTERNACIONALIZACIJA

internacionalizacija oz. mednarodno poslovanje je ključnega pomena za rast in razvoj podjetij. Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, tudi s pomočjo članstva v največji svetovni podporni mreži Enterprise Europe Network (EEN) in s sodelovanjem z ostalimi deležniki, zagotavlja celovite storitve in podporo ter pomoč podjetjem pri vstopu na tuje trge. V nadaljevanju vam pošiljamo zanimive aktualne vsebine s pomočjo katerih lahko naši člani krepijo svoje kompetence in konkurenčnost podjetij.

Izpostavljamo
Vabljeni na 6. konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, ki bo potekala v ponedeljek, 3.6.2024, ob 9. uri, v dvorani Maribox v Mariboru. V času velikih gospodarskih sprememb se konferenca osredotoča na krepitev globalnih ciljev in možnosti slovenskih podjetij, da z novimi trajnostnimi izdelki in rešitvami osvajajo nove priložnosti v svetu ter na drugi strani povečujejo privlačnost Slovenije za nove naložbe z visoko dodano vrednostjo. Program in prijava tukaj

Gospodarske delegacije v tujino

Izobraževanje

Več na https://www.ozs.si/koledar
 

B2B dogodki mreže EEN za nova poslovna partnerstva in poslovne priložnosti

  • 23.5.2024 - FINNOvation meetEENg (Inovativna podjetja se bodo predstavila potencialnim partnerjem in svetovalcem EEN iz Zahodnega Balkana, Hrvaške in Slovenije z inovativnim izdelkom, storitvijo ali poslovnim modelom z namenom ustvarjanja novih poslovnih stikov.)

19.9.2024 - Mednarodno poslovno srečanje »CONNECT2SLOVENIA« v okviru sejma MOS (panel in b2b sestanki za nova poslovna partnerstva; Celje, Slovenija)

Več na https://een.ec.europa.eu/events


Ostalo: poiščite poslovne priložnosti v tujini preko mednarodne borze poslovnih priložnosti EEN

Sejmi v Sloveniji

Javni razpisi

Ostalo: aktualni krediti SID Banke preko Sklad skladov in financiranje ter zavarovanje izvoznih poslov in izhodnih investicij v tujini za MSP

Več na: https://www.ozs.si/o-zbornici/projekti/razpisi

***

Gospodarska diplomacija – brezplačna pomoč podjetjem pri vstopu na tuje trge

 

EEN LOGO

Preberite tudi