Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ANKETA ZA MSP

Anketa za MSP, ki jih podpira Evropska podjetniška mreža

29. 08. 2023
Avtor: Generalni direktorat za notranji trg, industrijo, podjetništvo in MSP
ANKETA ZA MSP

Generalni direktorat za notranji trg, industrijo, podjetništvo in MSP (GD GROW)  je začel izvajati končno oceno programa za konkurenčnost podjetij ter mala in srednje velika podjetja (COSME), ki se je izvajal med letoma 2015 in 21, ter naknadno oceno programa za podjetništvo in inovacije (EIP), ki se je izvajal med letoma 2008 in 2014. Oba programa sta zagotavljala podporo za krepitev konkurenčnosti malih in srednje velikih podjetij (MSP) ter spodbujanje podjetništva.  

Pomemben del te študije je posvetovanje s posamezniki in organizacijami, ki so sodelovali v različnih ukrepih in storitvah, financiranih v okviru programov COSME in EIP. To vključuje organizacije in upravičence mreže Enterprise Europe Network, ki je eden najpomembnejših ukrepov, podprtih s programi.

Anketa MSP, ki jih podpira Evropska podjetniška mreža
Namen ankete je zbrati mnenja vaših strank MSP o storitvah mreže EEN, njihovih izkušnjah z mrežo in prejeti podpori ter vplivu, ki ga je ta imela na njihovo podjetje. Anketa je dostopna tukaj.

Izpolnjevanje ankete bi moralo trajati približno 20 minut, odgovori na anketo pa bodo ostali anonimni.

Rok za izpolnitev ankete je 15. september.

Preberite tudi