Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
DELEGACIJA V TEKSAS

Poslovno razvojna delegacija in poslovni forum - Texas Feels Slovenia 2024, 21. - 26. januar 2024

07. 11. 2023
Avtor: SPIRIT Slovenija
DELEGACIJA V TEKSAS
Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ameriško gospodarsko zbornico – AmCham Slovenija vljudno vabi podjetja k udeležbi v poslovno razvojni delegaciji v zvezno državo Teksas, ki s 30 milijoni prebivalcev predstavlja drugo največje gospodarstvo v ZDA

Namen delegacije je s srečanji z ameriškimi podjetji na Poslovnem forumu v Dallasu in Austinu ter z obiski nekaterih ključnih industrij v obeh mestih nadgraditi sodelovanja iz predhodnih let. Hkrati bosta foruma nudila odlično priložnost za predstavitev slovenskega poslovnega okolja ter na drugi strani seznanitev z ameriško poslovno kulturo ter potencialnimi poslovnimi partnerji. Tako bo hkrati omogočena tudi možnost za potencialno odpiranje ameriškega trga slovenskim podjetjem in sklepanje partnerstev.

Celotni program bo razdeljen na dva dela: na obisk Dallasa in Austina.

V Dallasu je na programu Poslovni forum, pripravljen v sodelovanju s tamkajšnjim gospodarskim združenjem, ter obisk podjetij s področij ključnih industrij, kot so IT, data management, obnovljivi viri energije. V Dallasu je možen obisk košarkarske tekme »I Feel Slovenia Night«, ki se bo odvila 22. januarja 2024 zvečer v American Airlines Areni.

Osrednji gospodarski dogodek – Poslovni forum bo organiziran tudi v Austinu, sledili bodo obiski podjetij s področij high tech, data management in inovativnih tehnologij. V Austinu je načrtovan je tudi obisk startup / podjetniškega ekosistema ter svetovalnega podjetja s področja investiranja. 

Stroške letalskih kart, hotelskih namestitev in udeležbe na košarkarski tekmi krijejo udeleženci sami. Za vas smo pripravili paket, katerega okvirna cena je 3.550 EUR (letalska karta v ekonomskem razredu) in vključuje letalsko karto povezav Ljubljana – Dallas – Austin – Ljubljana, nočitve v hotelih 4*, skupne lokalne prevoze v Dallasu in Austinu ter transfer Dallas – Austin.
 

Kotizacija

Višina kotizacije za sodelovanje na dogodku znaša 870 EUR in vključuje celotno organizacijo poslovne delegacije.
Število mest je omejeno, prijave so odprte do zapolnitve mest (velja načelo »first come – first served«). Pri prijavi imajo prednost podjetja iz zgoraj navedenih sektorjev.

O možnosti pridobitve vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, za MSP podjetja preko Slovenskega podjetniškega sklada, vas bomo obvestili naknadno. Trenutno prijava ni možna, osvežene informacije lahko spremljate tukaj.
 

Prijava

Vašo POTRDITEV UDELEŽBE nam, prosimo, sporočite čimprej, saj je število mest omejeno, prijave so odprte do zapolnitve mest (»first come – first served«), najkasneje do 30. novembra 2023 na e-naslov vida.dolenc@amcham.si.
 

Dodatne informacije:


Daša Avsec, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5891 895, e-naslov: dasa.avsec@spiritslovenia.si

Vida Dolenc Pogačnik, AmCham Slovenija, tel. 040 460 330, e-naslov: vida.dolenc@amcham.si
Preberite tudi