Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij - »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOS

13. 06. 2017
Avtor: Edina Zejnić
Vabljeni na usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij z naslovom: »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOSTNIH VIDIKOV POSLOVANJA IN UPRAVLJANJA PODJETIJ«, ki bo potekalo 21., 22. in 23. junija 2017 v Salonu uporabnih umetnosti (Glavni trg 1) v Mariboru.

SPIRIT Slovenija in Združenje CAAP, so.p. organizirata intenzivno in poglobljeno usposabljanje na temo prenosov podjetij na delavske zadruge (t.i. delavski odkupi v obliki zadrug) in preoblikovanj podjetij v zadruge (statusnih preoblikovanj gospodarskih družb v zadruge) kot enem izmed možnih načinov zagotavljanja strateških trajnostnih vidikov poslovanja in upravljanja podjetij.

Delavnice in predavanja bodo izvedli domači in tuji strokovnjaki na področju zadružništva, preoblikovanja podjetij v zadruge in prenose podjetij na delavske zadruge ter na področju podjetniškega prestrukturiranja. Usposabljanje je namenjeno svetovalcem na področju zadružništva in podjetniškega prestrukturiranja ter vodstvenim kadrom v podjetjih in lastnikom podjetij, ki se nahajajo pred izzivom lastniškega prestrukturiranja.

Program

Predavanja in delavnice bodo potekale v slovenskem in angleškem jeziku.

Usposabljanje v obsegu skupno 20 ur bo izvedeno v treh dneh od 21. do 23. junija 2017 v Mariboru. Vključenih bo do 25 udeležencev. Udeležba je možna samo v obsegu celotnega tridnevnega usposabljanja. Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Prijave: Prijave so obvezne na naslovu: info@caap.si, do zasedbe mest. V primeru odpovedi manj kot 3 dni pred začetkom usposabljanja ali v primeru zgolj delne udeležbe mora prijavljeni kandidat poravnati kotizacijo v višini 80,00 EUR. Prehrana v času usposabljanja je zagotovljena (napitki, prigrizki, kosila, večerje). Prevoze in prenočišča v Mariboru si uredijo udeleženci na lastne stroške.

Elektronski dokumenti:


Preberite tudi