Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Vabilo na mednarodno poslovno srečanje na Dunaju - Marketplace Austria FOOD 2017

31. 07. 2017
Avtor: Edina Babnik

Obveščamo vas, da Avstrijska gospodarska zbornica, v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo EEN, katere članica je tudi OZS, organizira mednarodno poslovno srečanje, kjer se boste lahko srečali z avstrijskimi proizvajalci hrane in pijače.

Srečanje bo potekalo v sredo, 4. oktobra 2017, v prostorih avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju.

Za sodelovanje na poslovnem srečanju se prijavite preko spletne povezave https://www.b2match.eu/food2017, kjer je tudi več informacij o srečanju in program.

Udeležba na srečanju je za podjetja brezplačna, prav tako pa organizator vsem udeležencem zagotovi brezplačno namestitev v hotelu v centru Dunaja!

Rok za prijavo je 31. avgust 2017, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.

Preberite tudi