Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
HUMANITARNA POMOČ

Požar uničil Pivnico Celjanka

27. 03. 2023
Avtor: Eva Mihelič
HUMANITARNA POMOČ

V petek, 24. marca, ponoči je v zagorel gostinski lokal Pivnica Celjanka na celjskem sejmišču, ki ga vodi član OOZ Celje Darko Turnšek. Ogenj je popolnoma uničil opremo lokala in poškodoval tudi objekt.

V požaru gostinskega lokala Pivnica Celjanka je nastala velika materialna škoda, ki bo po prvih ocenah presegla 200 tisoč evrov. Ogenj je namreč popolnoma uničil gostinski vrt (tla, mize in stole), nadstrešek, notranjo opremo (stoli, mize, strop, tla, stekla na oknih, pomožni material in inventar, avtomat za kavo, ledomat, pomivalni stroj in blagajno, poškodoval pa je tudi vhodna vrata in fasado.

Kot je povedal Darko Turnšek, je nočni požar najverjetneje posledica kaznivega dejanja, kar je razvidno tudi iz videonadzornih kamer.

Oškodovanemu podjetniku je na pomoč pri ponovnem zagonu dejavnosti in nadaljevanju poslovanja priskočila OOZ Celje, Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom pa je za namene zbiranja pomoči celjskemu podjetniku odprla poseben sklic na svojem računu. Dobrodelni prispevek nakažete na (pomagate si lahko s skeniranjem QR kode):      

UHumanitarna  QRstanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana 

Poslovni račun pri NLB d.d.

Št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: POŽAR PIVNICE CELJANKA V CELJU

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1065