Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

PRIZNANJA ZA KAKOVOST RAZSTAVLJENIH IZDELKOV OZIROMA STORITEV — ZLATI CEH, SREBRNI CEH in BRONASTI CEH

09. AVGUST 2022  |   Larisa Vodeb

OZS bo na osnovi Pravilnika o priznanjih Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) in sicer od 44. do 50. člena na 54. Mednarodnem sejmu obrti in podjetništva v Celju (54. MOS), ki bo potekal od 14.09. do 18.09.2022, podelila:

 

PRIZNANJA ZA KAKOVOST RAZSTAVLJENIH IZDELKOV OZIROMA STORITEV — ZLATI CEH, SREBRNI CEH in BRONASTI CEH

 

K sodelovanju vabimo člane OZS, ki razstavljajo na 54. MOS, in sicer:

- obrtne obratovalnice, ki opravljajo gospodarsko dejavnost s statusom fizične osebe (s.p.),

- gospodarske družbe, ki opravljajo gospodarsko dejavnost,

- posameznike,  ki  so  nosilci  obrtne  dejavnosti,  ali  lastniki  oziroma  solastniki zasebnega podjetja.

 

Strokovna komisija bo obiskala prijavljene razstavljavce in ocenila proizvode in storitve, ki bodo prijavljene ter najboljšim podelila sejemsko priznanje — Ceh.

 

Vse razstavljavce, ki se želijo prijaviti na razpis (v prilogi), prosimo, da ustrezno izpolnijo prijavnico (v prilogi) in jo pošljejo  najkasneje  do 05.09.2022  na  naslov:  Obrtno-podjetniška  zbornica  Slovenije, »Razpis-CEHI«, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana.

Prijavnice prispele po tem datumu ne bodo upoštevane!

 

Kontakt za dodatna vprašanja: Valentina Melkić, tel.: 01 58 30 541, e-mail: valentina.melkic@ozs.si.

Preberite tudi:

Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu.

Spoštovani, Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve v Ankaranu javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS. Na srečanju bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces. Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke. Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave. Več o srečanju TUKAJ na tej povezavi https://www.ozs.si/koledar/tradicionalno-strokovno-srecanje-tekstilcev-6323a459216d47351279aa86 VLJUDNO VABLJENI!
Pišite nam