Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
PROJEKT P5-INNOBROKER

Projekt P5 – Innobroker na ciprskem pomorskem inštitutu

17. 11. 2023
Avtor: Jana Franetič
PROJEKT P5-INNOBROKER

V okviru projekta P5 - Innobroker, katerega glavni cilj je spodbujanje javnega naročanja inovacij in s tem povezovanje javnih naročnikov z inovativnimi podjetji, smo se projektni partnerji iz Cipra, Grčije, Španije, Bosne in Hercegovine in Slovenije ponovno združili in srečali na sestanku, tokrat na Cipru.

inno 02 17112023

Obiskali smo Ciprski pomorski inštitut centra odličnosti za raziskave, inovacije in tehnološki razvoj, s sedežem v mestu Larnaca, ki se zanima za inovacije javnega naročanja in platformo, ki jo v okviru projekta razvijamo ter se sestali s Fundacijo za raziskave in inovacije, ki predstavlja nacionalni organ, zadolžen za podporo in spodbujanje raziskav, tehnološkega razvoja in inovacij na Cipru.

inno 03 17112023

 

Innobroker platforma

V okviru projekta je bila vzpostavljena platforma >>>, ki je namenjena povezovanju zavezancev za javno naročanje – naročnikom z inovativnimi podjetji.

innobroker 06

Innobroker platforma >>>

 

Projekt poteka pod okriljem EU

innobroker 04

innobroker 05

 

Preberite tudi