Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
PRIJAVE DO 29. SEPTEMBRA

Razpis OZS za priznanja Obrtnik leta 2023, Podjetnik leta 2023 in Najstarejši obrtnik leta 2023

30. 08. 2023
Avtor: Anton Šijanec
PRIJAVE DO 29. SEPTEMBRA

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je s sklepom upravnega odbora objavila razpise za podelitev priznanja Obrtnik leta 2023 in Podjetnik leta 2023 ter Najstarejši obrtnik leta 2023. Slednja sta nespremenjena, razpis za Obrtnika leta pa se razlikuje v dveh kriterijih in sicer v tem, da ima kandidat lahko do vključno 20 zaposlenih, prej pet, in da delo opravlja na obrtni način, prej pretežno obrtni način.

Prestižna priznanja OZS

Naša stanovska organizacija OZS skrbi za dvig ugleda obrtnih poklicev, obrtne dejavnosti in podjetništva ter njenih nosilcev, obenem pa spodbuja odličnost in kakovost obrtnih storitev in izdelkov, zato vsako leto nagradi odličnost in kakovost s podelitvijo dveh prestižnih priznanj Obrtnik leta in Podjetnik leta, hkrati pa priznanje prejme tudi najstarejši obrtnik ali obrtnica leta.

Obrtnika leta in Podjetnika leta izbere na podlagi razpisa, kandidature pa pregleda posebna komisija uglednih obrtnikov in podjetnikov. Komisija izbere tiste posameznike, ki predstavljajo obrtniški in podjetniški vzor, najboljša med njimi, ki izstopata s svojim delom, izdelki, storitvami, urejenostjo podjetja in poslovanja ter odnosom do zaposlenih, pa prejmeta priznanje Obrtnik leta in Podjetnik leta.

Rok za prijavo letošnjih kandidatov je podaljšan na 29. september 2023, kandidature pa lahko novem oddate tudi elektronsko.

Prijave, navodila in razpisna dokumentacija so na voljo na tej povezavi >>>
 

Preberite tudi