Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Sekcija za promet pri OZS se distancira od napovedanih protestov

29. SEPTEMBER 2021  |   Mira Črešnar

Sekcija za promet pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije se distancira od napovedanih protestov na slovensko-hrvaških mejnih prehodih, ki so napovedani za petek, 1. oktobra 2021. Novico o predvidenih protestih smo zasledili na družbenih omrežjih. Povod in razlog napovedanih aktivnosti nam nista poznana, zato smo javnost dolžni obvestiti, da v omenjenih protestih ne sodelujemo.

 

Sekcija za promet pri OZS se skupaj s stanovskimi kolegi s Hrvaške (Udruga hrvatskih cestovnih prijevoznika) že vrsto let trudi za hitrejšo pretočnost na mejnih prehodih za tovorna vozila in avtobuse. V smeri reševanja navedene problematike je bilo v mesecu juniju letos na ministrski ravni balkanskih držav predstavljenih kar nekaj ukrepov, ki naj bi pripomogli k boljši pretočnosti. V mesecu oktobru naj bi se te aktivnosti nadaljevale, zato bomo naše moči še naprej usmerjali v tvorno sodelovanje in iskanje rešitev za hitrejši pretok blaga in potnikov.

Preberite tudi:

Pišite nam