Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Spletni MOS - ugodnosti za članstvo OZS

24. SEPTEMBER 2020  |   Edina Zejnić

Celjski sejem nudi na obstoječo promocijsko ceno obeh paketov (klasik in premium) še dodatnih 20 % popusta za članstvo OZS.

SPLETNI MOS je digitalna oživitev tradicionalnega MOS-a, ki bo potekal od 8. do 22. oktobra 2020. Z njim želijo na Celjskem sejmu MOS približati novim ciljnim skupinam in hkrati ohranjati stik z zvestimi obiskovalci sejmov. Spletni MOS s dobro prepoznavno blagovno znamko in 52.-letno tradicijo pomaga razstavljavcem povečati doseg in ponuditi novo pot do potencialnih kupcev. Projekt zagotavlja interaktivni pristop, nadgrajen z aktualnimi marketinškimi pristopi. Razstavljavci in obiskovalci se bodo povezovali s pomočjo klepetalnika v živo, video konferenc (ZOOM, Skype) in tako obudili pristen stik v živo.

 

Bistvena prednost Spletnega MOS-a v primerjavi z drugimi tovrstnimi rešitvami je stacionarni studio v Kongresnem centru Celjskega sejma, od koder bodo potekale predstavitve razstavljavcev in obsejemski dogodki v živo. Vse to se bo sočasno predvajalo na FB profilu Celjskega sejma (več kot 24.000 sledilcev) in YouTube kanalu ter spletni strani. Tako se bo zagotavljal maksimalen doseg in obiskovalce pa se bo spodbujalo k interakciji z razstavljavci in sodelujočimi na dogodkih.

 

PRIJAVNICA

PREDSTAVITEV SPLETNEGA MOSa

 

Kontakt:

Celjski sejem

Katja Goršek

E. katja.gorsek@ce-sejem.si

P.  +386 3 54 33 207  

M. +386 31 323 074

W. www.ce-sejem.si

Preberite tudi:

Pišite nam