Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
GRADBINCI, NOVI ZDR-1

Spletni seminar: Vse, kar morajo izvajalci vedeti o subsidiarni odgovornosti gradbenega izvajalca po novem 141.a členu ZDR-1

27. 11. 2023
Avtor: Igor Pipan
GRADBINCI, NOVI ZDR-1

Z nedavnim sprejetjem novega Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1) je bila uvedena revolucionarna sprememba v obliki subsidiarne odgovornosti za glavne izvajalce v gradbeništvu. Ta sprememba pomeni, da so glavni izvajalci sedaj odgovorni ne samo za plače lastnih zaposlenih, ampak tudi za zagotavljanje plačil delavcem, ki so zaposleni pri njihovih podizvajalcih. Ta odgovornost nosi dodatna tveganja in obveznosti za glavne izvajalce.

Na to temo smo na OZS pripravili spletni seminar, ki bo 5. decembra 2023, s pričetkom ob 13.00 uri, in zaključkom predvidoma ob 14.30 uri.

Predavala bo mag. Maja Koršič Potočnik, priznana strokovnjakinja s področja gradbenega in drugega prava.

 

Več o dogodku, prijavi, plačilu kotizacije najdete tukaj.

Prijava je obvezna!

Kotizacija:

  • za člane: 36,60€ (z DDV)
  • za nečlane: 122,00€ (z DDV)

Plačilo kotizacije / udeleženca: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR. Potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si.

Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 50 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 504, 01 58 30 553, Svetovalni in izobraževalni center OZS.

Vabljeni.