Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

ODPOVEDANO: Poletne igre obrtnikov in podjetnikov 2015

19. 09. 2015
Avtor: OZS

Poletne igre obrtnikov in podjetnikov 2015 (PIO), ki so bile predvidene v soboto, 19. 9. 2015, v Ravnah na Koroškem, žal zaradi nezadostnega števila prijavljenih odpovedujemo.

Igre obrtnikov in podjetnikov bomo organizirali ob primernejšem času. 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vabi na Poletne igre obrtnikov in podjetnikov – PIO 2015, celodnevni športno-družabni dogodek, ki bo v soboto, 19. septembra, v Športnem centru Ravne na Koroškem.

Obrtniki in podjetniki (člani OZS), njihovi družinski člani in zaposleni, upokojeni obrtniki in zaposleni v obrtno-podjetniškem zborničnem sistemu se bodo pomerili v ekipnih tekmovanjih v malem nogometu, košarki, odbojki, tenisu, kegljanju, teku oziroma krosu, pikadu, namiznem nogometu, namiznem tenisu, vlečenju vrvi in dodatni disciplini – kuhanju golaža.

Hkrati bo poskrbljeno tudi za tiste ljubitelje športa in rekreacije, ki ne marajo tekmovati, in za najmlajše. Športni center Ravne na Koroškem namreč s svojimi sprehajalnimi in tekaškimi stezami, bazenom, savnami in obilico prostora za aktivnosti po lastni izbiri ponuja veliko možnosti za gibanje, najmanjšim pa so namenjena igrala, park in odprto igrišče. Poleg naštetega si bo mogoče ogledati tudi podzemlje Pece in muzej ali pa se povzpeti na Uršljo goro.

Koroški gostinci bodo skozi ves dan skrbeli, da nihče ne bo lačen, druženje pa se bo tudi tokrat končalo s podelitvijo medalj in nagrad ter s plesom ob živi glasbi. Z nami bodo Štajerskih 7!

Več o dogodku si lahko preberete v dokumentu Pravila in razpisni pogoji PIO 2015, podrobnejše informacije pa so na voljo tudi pri sekretarki Odbora za šport pri OZS Jani Golić (jana.golic@ozs.si) ali Barbari Peteros (barbara.peteros@ozs.si).

Pridružite se nam!