Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Zimske igre obrtnikov in podjetnikov Slovenije 2015

28. 02. 2015
Avtor: OZS
»Po več kot sedmih letih premora smo ponovno organizirali športne igre obrtnikov in podjetnikov. Številni udeleženci današnjih iger so dokaz za to, da obrtniki potrebujemo in želimo tudi takšne oblike druženja in povezovanja. Ponovna obuditev obrtniških športnih iger je bila moja predvolilna zaveza in veselim se že letnih športnih iger, ki bodo predvidoma septembra letos,« je v slavnostnem nagovoru pred podelitvijo pokalov dejal Branko Meh, predsednik OZS.
 
V ekipnem seštevku je pri ženskah slavila ekipa iz OOZ Škofja Loka, druga je bila ekipa iz OOZ Maribor, tretja pa ekipa obrtnic iz OOZ Ljubljana-Šiška. Pri moških so bili v ekipnem seštevku prav tako najhitrejši obrtniki iz OOZ Škofja Loka, drugouvrščena je bila ekipa iz OOZ Idrija, tretje mesto pa je zasedla ekipa obrtnikov iz OOZ Kamnik.
 
Vsi tekmovalci in tekmovalke so se za zmago potegovali tudi posamezno, in sicer v devetih starostnih skupinah. Na koncu so sodelovali tudi v žrebu za bogate nagrade, ki so jih omogočili sponzorji iger, in sicer: Avto Triglav z blagovno znamko JEEP, Zavarovalnica Triglav in Elan, Elektro energija, Kompas shop, Weishaupt in Herz. Za glasbeno popestritev je poskrbela skupina Arrow, prireditve pa se je udeležil tudi župan Kranjske Gore Janez Hrovat, ki je prav tako obrtnik in mu je bilo zato še posebej v čast, da je lahko nagovoril svoje stanovske kolege.
 
Da je bila organizacija športnih iger izpeljana profesionalno in brez napak pa je poskrbel Odbor za šport pri OZS, ki mu predseduje Niki Zima, sicer predsednik OOZ Jesenice, ostali člani pa so Dušan Fidler, podpredsednik OOZ Maribor, Robert Vinšek, predsednik OOZ Dravograd, in Andrej Papež, predsednik sekcije instalaterjev in energetikov pri OZS.