Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Zimsko poslovno srečanje 2017

03. 02. 2017
Avtor: OZS

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) že tradicionalno organizira zimske igre svojih članov obrtnikov in podjetnikov iz vse Slovenije. V želji, da bi dogodek povzdignili na še višji nivo je bilo odločeno organizacijo zimskega dogodka razširiti in k udeležbi povabiti tudi kolege iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije, Avstrijske Koroške in Trsta.

 

Zimsko poslovno srečanje bo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije organizirala v sodelovanju s SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropsko podjetniško mrežo EEN.

 

Poslovno družabni dogodek - Zimsko poslovno srečanje - B2SKI bo trajalo skupaj tri dni, in sicer od 3. do 5. februarja 2017 v Kranjski Gori po naslednjem razporedu:

 • petek, 3.2.2017 - B2B, poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov
 • sobota, 4.2.2017 - tekmovanje v smučanju in spustu s pležuhi
 • nedelja, 5.2.2017 - zaključek

prijava


Petek, 3.2.2017 - B2B, poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov
V sklopu velikega srečanja gospodarstvenikov iz več držav OZS pripravlja enega največjih B2B-dogodkov v Sloveniji. Mednarodno poslovno srečanje oziroma poslovno mreženje bo namenjeno dvostranskim pogovorom podjetij, predstavitvam poslovnih priložnosti in morebitnemu bodočem sodelovanju,  možnosti skupnih vlaganj doma in v tujini ter iskanju poslovnih partnerjev na različnih področjih. Srečanje bo namenjeno podjetjem, ki delujejo na področju:

 • kovinske industrije
 • strojegradnje
 • gradbeništva
 • obnovljivih virov energije
 • lesne industrije
 • plastične industrije
 • elektro industrije
 • logistike
 • IT tehnologije
 • prehranske industrije
 • turizma

Udeležba na B2B srečanju bo za podjetja brezplačna, zato pričakujemo velik interes slovenskih in tujih podjetnikov. Celoten postopek registracije in izbire sogovornikov za B2B srečanje bo potekal preko spletne aplikacije B2Match, zato bomo lahko sodelujočim podjetjem nudili popolno podporo ter jim tudi zagotovili kakovostne sestanke po njihovih željah. Dostop do spletne B2B aplikacije:  https://www.b2match.eu/b2b-slovenia-wintergames2017. Namen srečanja je navezovanje poslovnih stikov in ustvarjanje novih poslov. Pri organizaciji velikega poslovnega srečanja (plenarni del) in dvostranskih pogovorov med prijavljenimi podjetji se bo OZS  povezala z domačimi in mednarodnimi partnerji ter tako vsem udeležencem zagotovila res vrhunski dogodek. Petkov delovni dan se bo zato hitro prevesil v večer, ko bo sledilo neformalno srečanje z družabnim večerom in medsebojnim druženjem.


Sobota, 4.2.2017 - tekmovanje v smučanju in spustu s pležuhi

Petkovo poslovno srečanje se bo v soboto, 4. 2. iz dvoran preselilo na bele strmine. Najbolj zagreti smučarji se bodo lahko pomerili na mednarodnem tekmovanju obrtnikov in podjetnikov v veleslalomu, tisti bolj razigrani pa ob podpori vseh ostalih še v spustu s pležuhi. Smučarski dogodek bo organiziran na vrhunskem nivoju v prijateljskem in amaterskem duhu, seveda! Vsi ostali, ki jih smučanje toliko ne pritegne, bodo imeli čas za druženje in pogovore ob obisku Planice, Tamarja in drugih lokalnih turističnih znamenitosti. Sobotni večer bo, podobno kot petkov, ponovno združil vse udeležence k prijetnemu druženju, podelitvi nagrad najboljšim s tekmovanj ter zabavi in plesu ob živi glasbi.


Nedelja, 5.2.2017 - zaključek

Utrjevanju stikov in vezi, predvsem pa sprostitvi in zabavi bo namenjena nedelja, 5. 2., ko bodo udeleženci lahko izbirali med prosto smuko in organiziranim izletom.


Namen Zimsko poslovnega srečanja je združiti koristno s prijetnim zato vam predlagamo, da si za v naprej določen termin vzamete čas in za trenutek izstopite iz vsakodnevnega vrtoglavega ritma ter si dopustite, da vas dogodek sam na nek način prisili v navezovanje novih stikov in povezav.

To bo nov, nedvomno žlahten kamenček v mozaiku prizadevanj naše zbornice po čim večjem čezmejnem povezovanju in lepa prilika za obrtnike in podjetnike, da se dogodka udeležite in se srečate s tistimi najbolj zavzetimi predstavniki podjetij iz širše regije, ki bodo k nam prišli iskati nove izzive, s seboj prinesli svoje ideje, predvsem pa voljo za sodelovanje in povezovanje, kar je danes neprecenljivo.

Vabljeni k udeležbi na tridnevnem dogodku na katerega vabimo obrtnike in podjetnike iz področja nekdanje skupne države, s katerimi OZS zadnja leta navezuje vedno bolj tesne stike in z njimi tudi že sklepa uspešne dvostranske sporazume o medsebojnem sodelovanju, na drugi strani pa smo povabili tudi številne partnerje iz sorodnih organizacij in združenj, ki delujejo v državah zahodno in severno od nas.

S tem bomo lahko ponovno odigrali vlogo povezovalca obrtnikov in podjetnikov širše regije, za kar imamo ravno Slovenci izvrstno geostrateško lego, hkrati pa smo že tradicionalno znani in priljubljeni kot dobri gostitelji tovrstnih povezovalnih dogodkov. Tudi prizorišče, vsem od daleč in blizu znana Kranjska Gora, zato ni naključje.


sponzorji
 

Program srečanja

Programme and packages with prices-ENG

Tekmovalna pravila in razpisni pogoji

B2B Petek/Friday 3.2.2017 SLO-ENG

Program srečanja v srbohrvaškem jeziku (neuradni prevod) - povzetek