Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ZAPOSLOVANJE TUJCEV

Strokovni posvet za delodajalce v Krškem

14. 03. 2024
Avtor: Nina Ličar
ZAPOSLOVANJE TUJCEV

Zaradi velikega povpraševanja po delovni sili, ki je v Sloveniji primanjkuje, in z namenom iskanja možnosti zmanjševanja neskladij na trgu dela Območna služba Sevnica Zavoda RS za zaposlovanje, v sodelovanju z Društvom kadrovskih delavcev Posavja, organizira strokovni posvet za delodajalce. Vaša udeležba je brezplačna.

Spoznali boste področje zaposlovanja in dela tujcev, s poudarkom na zakonodajnih novostih in praktičnih informacijah. Sočasno vam bodo predstavili tudi možnosti zaposlovanja državljanov EU s pomočjo mreže EURES ter s tem povezane finančne spodbude.  

Z vami bodo sodelavci iz Centralne službe Zavoda, pristojni za izdajo delovnih dovoljenj in soglasij za delo, ter svetovalci mreže EURES.

Posvet bo potekal v torek, 19. 3. 2024, od 12:00 do 15:00 v prostorih Kariernega centra Posavje – Regionalne razvojne agencije Posavje, Cesta krških žrtev 2, v Krškem.

Vaše prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest, najkasneje do 18. 3. 2024, na e-naslovu: gpzrszsevnica@ess.gov.si.

Vir: ZRSZ

Preberite tudi