Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
DONATORSKA AKCIJA

Dobrodelni parketarji osrečili otroke v vrtcu Radovednež Škocjan

05. 07. 2023
Avtor: Mira Črešnar
DONATORSKA AKCIJA

Polagalci talnih oblog oz. parketarji so bili tudi letos dobrodelni. V okviru 15. donatorske akcije, ki se je odvila v prvih dneh julija, so obnovili parketne površine v Vrtcu Radovednež Škocjan v Škocjanu na Dolenjskem.

Svoje moči so tudi tokrat združili polagalci talnih oblog iz vse Slovenije, sekcija polagalcev talnih oblog pri OZS in podjetje HGtrade, organizator akcije in član skupine KANSAI HELIOS. V dveh dneh so obnovili tla osmih igralnic v omenjenem vrtcu, kar predstavlja kar 350 kvadratnih metrov talnih površin. Parketarje in organizatorje je na prizorišču obiskal tudi podpredsednik OZS Zoran Simčič, ki se je vsem sodelujočim zahvalil za nesebično pomoč in sodelovanje v donatorski akciji. V slednji je skupaj s svojim sinom Juretom sodeloval tudi Vladimir Černe, aktualni predsednik sekcije polagalcev talnih oblog pri OZS.  

Med 14 obrtniki, ki so sodelovali v donatorski akciji, so tudi naši člani, in sicer: VLADIMIR ČERNE, BORIS MAHNE S.P., ASMIR HALILOVIĆ, VASJA MAREGA in DAMIJAN VAC. Po zaslugi vseh sodelujočih se bodo otroci sedaj lahko igrali v prenovljenih igralnicah vrtca.

Preberite tudi