Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
FOTOGRAFI

Fotografski natečaj 2023 Alpske konvencije: S kmetije na menije

20. 06. 2023
Avtor: Anton Šijanec
FOTOGRAFI

Ljubezen gre skozi želodec, pomen alpske kulinarike pa najlažje prikažemo s fotografijami. S to mislijo se je slovensko predsedstvo Alpski konvenciji odločilo posvetiti fotografski natečaj Alpske konvencije 2023 alpski prehrani, njeni proizvodnji ter kulinarični dediščini.

Fotografski natečaj Alpske konvencije

Z vsakoletnim fotografskim natečajem želimo pokazati Alpe z različnih vidikov: njihovo bogato kulturo in dediščino, njihovo spektakularno naravo, njihovo veličastno biotsko raznovrstnost in ekosisteme ter njihovo živahno življenje. Širom Alp, od najvišjih planot to najnižjih dolin, je tudi hrana sestavni del alpskih tradicij in kulturne dediščine. 

Vabimo vas, da delite svojo naklonjenost alpski kulinarični dediščini, s tem pa nam pomagate ustvariti koledar za leto 2024

Fotografski natečaj poteka od junija do septembra. Fotografski natečaj bo odprt do 3. septembra 2023. Trinajst najboljših fotografij bo vključenih v koledar Alpske konvencije za leto 2024, njihovi avtorji pa bodo prejeli darila Alpske konvencije. Izmed najboljših trinajstih fotografij bo Stalni sekretariat Alpske konvencije izbral tri najboljše edinstvene fotografije in jih nagradil z denarnimi nagradami.

Pogoji sodelovanja so navedeni na spletni strani Alpske konvencije >>>

Vir: MNVP