Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

NAJAVA: Kongres kozmetikov in frizerjev bo 1. oktobra 2023 v Thermani Laško

29. 08. 2023
Avtor: Vlasta Markoja

Kongres kozmetikov in frizerjev – 1. oktober 2023, Thermana Laško

 

Obveščamo vas, da bosta Sekcija kozmetikov in Sekcija frizerjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizirali skupni  Kongres frizerjev in kozmetikov, ki bo v nedeljo 1. oktobra 2023 v Hotelu Themarna Laško.

 

Za kozmetike in frizerje pripravljamo zanimiv, pester program z aktualnimi temami. Poleg strokovnih predavanj boste imeli priložnost spoznati novosti na področju kozmetičnih in frizerskih izdelkov in opreme, saj vam bodo razstavljavci in dobavitelji predstavili svoje produkte v preddverju dvorane.

 

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Kongresa frizerjev in kozmetikov osrednjega dogodka Sekcije kozmetikov in Sekcije frizerjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Rezervirajte si čas in  1. oktobra uživajte v prijetnem druženju s kolegi iz vse Slovenije.

 

Zlati pokrovitelj kongresa: VISA

VISA banner

Preberite tudi