Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Obveznosti delodajalcev na področju štipendiranja

28. 12. 2022
Avtor: Božena Germelj Drstvenšek

1. Poročanje o podeljenih štipendijah

Vsi štipenditorji v Sloveniji morajo redno poročati o vseh štipendijah, ki jih izplačujejo v šolskem/študijskem letu 2022/2023, ne glede na to kdaj so prvič podelili posamezno štipendijo. Poročati morajo podjetja, podjetniki, občine, izobraževalne ustanove, fundacije, društva in vse druge pravne osebe, ki imajo v šolskem oziroma študijskem letu 2022/2023 vsaj enega štipendista.

Podatke je potrebno vnesti preko spletne aplikacije.

Več informacij je na voljo tukaj.

 

2. Oddaja potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2023/2024

Vsi delodajalci, ki želijo dijakom oziroma študentom v šolskem/študijskem letom 2023/2024 podeliti kadrovsko štipendijo, morajo potrebe po kadrovskih štipendistih oddati skladu preko spletne aplikacije Izmenjevalnica.

 

 

Za kakršnekoli dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 01 43 45 882 ali  na e-naslovu porocanje@sklad-kadri.si oziroma kadrovske@sklad-kadri.si.