Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
SLIKOPLESKARJI

Srečanje in piknik slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev bo 15. septembra!

29. 08. 2023
Avtor: Valentina Melkić
SLIKOPLESKARJI

Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS vas tudi v letošnjem letu vabi na

Srečanje in piknik slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev,  ki bo v petek, 15. septembra 2023 od 14.00 ure naprej v Resortu Knez, Gora pri Komendi 50

Srečanje in piknik bosta namenjena prijetnemu druženju in izmenjavi izkušenj med člani OZS, pokrovitelji in partnerji sekcije, ki so dobavitelji mnogim slikopleskarjem in fasaderjem, kot tudi med slikopleskarji, ki še niso člani OZS.

Sekcija bo na pikniku predstavila prenovljeno brošuro Slikopleskarska dela, skupaj s partnerji pa poskrbela tudi za pester program. V času, ko je članstvo Sekcije slikopleskarjev in fasaderjev pri OZS pomembno vključeno v sanacijo po poplavah, bo program letošnjega dogodka namreč obarvan tudi z noto humanitarnosti. Ob sproščenem druženju bo srečanje s piknikom hkrati namenjeno predstavitvi rešitev in izmenjavi izkušenj kako sanirati poškodovane in namočene površine ter kako po najboljših močeh strokovno pomagati prizadetim v poplavljenih območjih.

Za odlično glasbeno animacijo bo na dogodku poskrbel duet SENTA.

Piknik bo potekal 15.09.2023 od 14:00. ure naprej, v Resortu Knez, Gora pri Komendi 50, ki omogoča izvedbo v vsakem vremenu.

Vabimo vas, da se prijavite že sedaj, saj je prijava zaradi organizacije dogodka obvezna, najkasneje do torka, 12. septembra 2023.

PRIJAVE potekajo spletno:  spletna prijava na dogodek  (najkasneje do 12.09.2023)

KOTIZACIJA:

  • Dogodek je za člane Sekcije slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS  in njihove zaposlene brezplačen, v kolikor je podjetje reden plačnik članarine OZS. Dolg članarine OZS v tem primeru ne sme biti višji kot 2 mesečni članarini.
  • Dogodek je brezplačen tudi za predstavnike pokroviteljev dogodka.
  • 20 Eur /osebo …………… Za člane OZS, ki so neplačniki (dolgujejo več od dveh mesečnih članarin), partnerje, ki niso sponzorji dogodka in nečlane OZS.

ODJAVA OD DOGODKA: Upoštevajo se le odjave od dogodka, ki jih na e-mail organizatorja prejmemo do 11.09.2023. Prijavljenim se sicer zaračuna celotni znesek.

 

DODATNE INFORMACIJE:  valentina.melkic@ozs.si , 01 58 30 541, igor.pipan@ozs.si, 01 58 30 568

ISKRENA HVALA VSEM POKROVITELJEM DOGODKA:

Sponzorji dogodka