Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
KOVINARJI IN PLASTIČARJI

Strokovno srečanje kovinarjev in plastičarjev že 31. marca!

17. 03. 2023
Avtor: Valentina Melkić
KOVINARJI IN PLASTIČARJI

Po lanskem visokem jubileju in minulih tradicionalnih strokovnih srečanjih tudi letos sekciji kovinarjev in plastičarjev  vabita na že 31. Strokovno srečanje kovinarjev in Strokovno srečanje plastičarjev pri OZS. Srečali in družili se bomo ponovno dva dneva - od 31. marca do 1. aprila 2023.

Sekciji ohranjata lansko leto zelo dobro sprejeto lokacijo kongresnega centra v Ankaranu in ponovno stavita na prijetno okolje pomladno obarvanega resorta Adrija in Hotela Convent .

Zlati pokrovitelji srečanja

Ker sta dejavnosti kovinarjev in plastičarjev vsebinsko zelo povezani ter se v več točkah tudi povezujeta in nadgrajujeta, bosta strokovna dogodka obeh sekcij tudi letos potekala skupno. S tem še naprej dosegamo dolgoletno usmeritev v čim večjo povezovanje in mreženje članov, razstavljavcev in pokroviteljev, ki se bodo na velikem povezanem dogodku lahko kar najbolje predstavili široki paleti članov obeh sekcij. V luči uspešnega sodelovanja sekciji pripravljata tudi pester program dogajanja, letos še posebej usmerjen v uporabo novih tehnologij in digitalizacije. Sledil bo uveljavljenemu konceptu uvodnega plenarnega dela s splošnimi poslovnimi in podjetniškimi temami, nadaljevanju z vrsto strokovnih delavnic in predavanj za posamezni sekciji ter skupnemu zaključku ob bolj sproščenih, a uporabnih temah. Manjkal ne bo tudi pester program za spremljevalke, med odmori in osrednjim večerom pa bo čas za prijetno medsebojno druženje kolegic in kolegov, pokroviteljev in razstavljavcev. Dneva bosta torej namenjena izobraževanju in druženju tako članov OZS, kakor tudi tistim podjetjem, ki želijo, da pri njih zaposleni nadgradijo svoja znanja z aktualnimi strokovnimi in splošno podjetniškimi vsebinami, potrebnimi za nemoteno opravljanje dejavnosti.

POZOR:  Podjetja, ki se bodo udeležila srečanja in so člani OZS, bodo prejela bon v vrednosti  3000 Eur /podjetje, ki ga bodo lahko izkoristila pri Tom PIT d.o.o. za digitalno  preobrazbo svojega podjetja.

 

Program najdete tukaj: P  R  O  G  R  A  M

Prijave na 31. Strokovno srečanje kovinarjev in Strokovno srečanje plastičarjev bodo potekale do srede, 22. marca 2023 oz. do zapolnitve mest.

Nočitve z zajtrkom si udeleženci organizirajte individualno (samoplačniško), najkasneje do 10. marca 2023 . Navodila za rezervacijo nočitev  se nahajajo tukaj: NAVODILA ZA REZERVACIJO NOČITEV

Prijava na dogodek poteka spletno. Prijavite se tukaj:                         P   R   I   J   A   V   A       

Pozor: če se srečanja udeleži par, je potrebno prijaviti 2 osebi !            

 Prijave potekajo do srede, 22. marca 2023 oz. do zapolnitve mest. Skrajni rok za morebitno odjavo je 5 dni pred izvedbo strokovnega srečanja. Odjav oz. sprememb po tem terminu iz organizacijskih razlogov ne moremo več upoštevati in kotizacije ne vračamo. Veljajo le pisne odjave!

KOTIZACIJA:

120 €  (z DDV) / 1 osebo  - za člane OZS in pri njih zaposlene

220 €  (z DDV) / 1 osebo  - za nečlane OZS (POLNA CENA)

 

Pozor: če se srečanja udeleži par, je potrebno prijaviti 2 osebi !        

 POZOR:  Podjetja, ki se bodo udeležila srečanja in so člani OZS, bodo prejela bon v vrednosti  3000 Eur /podjetje, ki ga bodo lahko izkoristila pri Tom PIT d.o.o. za digitalno  preobrazbo svojega podjetja.

Članom OZS krijeta stroške do polne cene Sekcija kovinarjev pri OZS in Sekcija plastičarjev pri OZS. V navedeni ceni je DDV že vključen !

 V ceno kotizacije so všteta predavanja 31.3. in 1.4.2023, strokovno gradivo (elektronska ali tiskana verzija), postrežba med odmoroma 31.3. in 1.4.2023, avtobusni prevoz 31.3. po programu, popoldanski program 31.3. (degustacija vin) in kosilo 31.3. in 1.4.2023, večerja s plesom 31.3., osnovna pijača pri večerji 31.3., spremljevalni (lady) program 1.4. (1 oseba).

V kotizacijo ni vključeno: večerja 30.03.2023 (četrtek), pijača pri kosilu 31.3. in 1.4.2023, dodatna pijača pri večerji 31.3., oglaševanje ter nočitve.

Kotizacijo za udeležbo na srečanju predhodno nakažite na račun št.: 02013-0253606416, NLB, sklic 00 200005 (KOVINARJI), oziroma 00 200006 (PLASTIČARJI), koda namena SUBS. Račun za udeležbo vam bomo poslali po zaključku srečanja.

 

Vljudno vabljeni, da si že sedaj rezervirate čas in se 31.03. in 1.4. 2023 udeležite dogodka. Vzdrževanje že spletenih poslovnih, kot tudi osebnih vezi in navezovanje novih stikov bo s pomladnim vzdušjem ter atmosfero morja in sonca zagotovo obrodilo kakšno novo poslovno pot.