Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
VISOKO TEHNOLOŠKI SEJMI

V Ljubljani potekajo sejmi Ifam, Intronika in Robotics

07. 03. 2023
Avtor: Anton Šijanec
VISOKO TEHNOLOŠKI SEJMI

Na GR V Ljubljani potekajo trije specializirani sejmi s področja visoke tehnologije za industrijo, Ifam, Intronika in Robotics pokrivajo področja, kot so avtomatizacija, elektronika, komunikacije in digitalizacija.

 

Sejem Ifam pokriva področja, kot so avtomatizacija, mehatronika, tehnologije pogonov, laserske tehnologije ter pametni sistemi in tovarne, na sejmu Intronika se bodo med drugim predstavili razstavljavci s področij profesionalne in industrijske elektronike, komponent, komunikacij ter opreme in orodja, sejem Robotics pa med drugim predstavlja industrijske robote, servisno robotiko in računalniške rešitve za robotiko.

 

Na vseh treh sejmih se predstavlja 73 razstavljavcev iz sedmih držav, sejemsko dogajanje pa bo spremljal tudi poslovni forum, ki bo vključeval predavanja, okrogle mize in predstavitve z domačimi in tujimi strokovnjaki.

Več o sejmih na povezavi >>>

 

Preberite tudi