Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Tretji nominiranec za Podjetnika leta 2020

15. NOVEMBER 2021  |   Mira Črešnar

Tretji nominiranec za Podjetnika leta 2020 je Marijan Hertiš. Marijan Hertiš, direktor podjetja Seltron, d. o. o., Maribor, je delni lastnik in dolgoletni direktor podjetja z več kot 30-letno tradicijo, podjetje v vseh pogledih zmerno, uspešno in zanesljivo raste. Na področju regulacij ogrevanja in racionalne rabe energije za ogrevanje združujejo sodobno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami.

Številnim kupcem zagotavljajo inovativne, napredne in varčne rešitve za ogrevanje, ki so prepoznavne tako v slovenskem kot v evropskem prostoru. Podjetje nenehno vlaga v razvoj in nadgrajuje lastno proizvodnjo regulacijske tehnike ter širi svoj prodajni program z različnimi produkti, ki s čim manjšo porabo energije skrbijo za prihranek uporabnikov ter varovanje okolja.

Njihova največja referenca so zadovoljni uporabniki, z ekipo več kot 70 zaposlenih vsako leto opremijo kar nekaj tisoč kotlovnic. Vse izdelke razvijajo sami, vključno z vsemi potrebnimi orodji, imajo močan lasten razvoj in proizvodnjo regulacij za ogrevanje ter vse potrebne certifikate, ki jim zagotavljajo učinkovit nastop tudi na tujih trgih. Njihova ključna vrednota je, da so nadgrajevalci trendov, kar pa je tudi moto in cilj razvoja njihovih novih izdelkov.

So izrazito izvozno podjetje, ki deluje na kar 27 tujih trgih. Na evropskem tržišču želijo biti med petimi vodilnimi specializiranimi proizvajalci regulacijske tehnike za ogrevanje ter s tem pomagati ljudem pri varčevanju z energijo in ogrevanju prostorov na okolju prijazen način.

Marijan Hertiš je aktiven tudi v stanovski organizaciji slovenskih obrtnikov in podjetnikov, kjer je dolga leta deloval kot predsednik območne zbornice in član skupščine krovne organizacije.
Marijan Hertiš

Preberite tudi:

Pišite nam