Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ČISTILCI OBJEKTOV

Uspešno izveden Kongres čistilcev objektov

25. 03. 2024
Avtor: Alma Močilnikar
ČISTILCI OBJEKTOV

Po dolgem času  je sekcija čistilcev objektov pri OZS, uspešno izvedla svoj dolgo pričakovani Kongres, ki se je odvil 19. marca 2024. Organiziran je bil z namenom predstavitve aktualnih tem, srečanja s člani in izmenjave mnenj ter izkušenj. Udeležence je uvodoma pozdravil predsednik sekcije čistilcev objektov pri OZS Aleš Metelko in predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Blaž Cvar. Med drugim, sta izpostavila tudi pomembnost strokovnega in interesnega povezovanja članov v sekciji.

S sodelovanjem štirih ključnih razstavljavcev, katerim se iskreno zahvaljujemo PANGOSLAR d.o.o., MAKOM d.o.o., PROSEN COM d.o.o. in BENT d.o.o., so se čistilci seznanili z najnovejšimi rešitvami in tehnologijami, kar jim omogoča še bolj uspešno delo.

Kongres je bil zasnovan z namenom seznaniti strokovnjake, zainteresirane posameznike in podjetja, ki delujejo na področju čiščenja in vzdrževanja objektov, z najnovejšimi trendi, tehnologijami in rešitvami. Razstavljavci so imeli priložnost predstaviti svoje najnovejše izdelke, ki obljubljajo večjo učinkovitost, okoljsko trajnost in boljše delovne pogoje.

Kongres je prav tako ponudil bogat nabor predavanj, osredotočenih na zakonodajne novosti, s predavatelji, strokovnjaki – svetovalci svetovalnega centra pri OZS, s področja zakonodaje, ki so udeležencem predstavili aktualne spremembe na področju kolektivnih pogodb, Zakona o delovnih razmerjih, zaposlovanju tujcev, kako zagotoviti uspešen prenos družinskega podjetja na naslednike, upokojitvene pogoje in pogoje za nadaljevanje dejavnosti ob upokojitvi in Pravilnika o zagotavljanju varnosti in zdravja delavcev pri ročnem premeščanju bremen in kako te vplivajo na njihovo delo in poslovanje.

Ker je spremljanje in razumevanje zakonodaje za podjetja pogosto preveč zahtevno, se lahko člani OZS obrnete na sekcijo čistilcev objektov, Alma Močilnikar 01 58 30 829 ali Svetovali center OZS (tel. 01 58 30 553, e-naslov: svetovanje@ozs.si)

Kongres je tako ponudil edinstveno priložnost za mreženje, izmenjavo izkušenj in znanj, kar je poudarilo pomen takšnih dogodkov za napredek in razvoj v panogi.

Ta dogodek je ponovno potrdil, da je sodelovanje ključ do uspeha in da so takšni dogodki nepogrešljivi za vzpostavitev močne in povezane skupnosti strokovnjakov.

 

/  /  /    / / // /   /