Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
novica

Vabilo na drugo letno srečanje obrtnikov avtodomarjev

16. MAJ 2022  |   A.B.

OOZ Kočevje

 

Vabilo na drugo letno srečanje obrtnikov avtodomarjev

 

Obrtniki in podjetniki, ki uživajo v popotovanjih z avtodomi, se radi družijo tudi s svojimi stanovskimi kolegi. Glede na to, da zaradi epidemije dve leti zapored ni bilo mogoče organizirati srečanja, zagotovo že vsi nestrpno čakajo letošnjega, ki bo od 3. do 5. junija pri Koči Črni vrh pri Kočevju.

 

Kočevska velja za eno najbolj gozdnatih pokrajin tako v Sloveniji kot tudi v Evropi, saj skoraj 90 % območja pokriva gozd. Na tem območju je kar šest pragozdov. Med najbolj znanimi sta zagotovo pragozd Rajhenavski Rog in pragozd Krokar, ki je bil junija 2017 vpisan na UNESCO-v seznam naravne dediščine.

 

Razgibana pokrajina ponuja možnost za aktiven oddih, saj ponuja mnoge pohodniške in kolesarske poti. Poleg tega so organizatorji tokratnega srečanja za udeležence pripravili posebno zanimivost. V soboto, 4. junija, si bodo namreč lahko ogledali Skrivnostni bunker Škrilj. Bunker je relikt hladne vojne, zgrajen je bil med leti 1953 in 1957, njegovi podzemni hodniki pa razkrivajo mnoge skrivnosti, saj je območje dolgo časa veljalo za zaprto in vstop navadnim smrtnikom ni bil dovoljen. Skozi temačne hodnike jih bo popeljal lokalni turistični vodnik.  

 

Okvirni program srečanja:

 

Petek, 3. junij, od 15. ure dalje:

· prihod na lokacijo – Koča Črni vrh pri Kočevju (S45.721218, V14.829893),

· dobrodošlica z divjačinskim golažem.

Sobota, 4. junij:

· ob 8. uri odhod z avtobusom na ogled bunkerja Škrij,

· degustacija piva s prigrizkom (Craft pivovarna Matt),

· vrnitev v kočo in večerja.

 

Cena srečanja je 50 evrov na osebo, dodatne informacije pa so na voljo pri Dušanu Janežiču, ki do 31. maja sprejema tudi prijave.

 

Prijave:

 

Dušan Janežič

041 788 963

vodovod.dj@gmail.com

 

 

 

Preberite tudi:

Pišite nam