Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabilo na individualna srečanja s financerji

15. JULIJ 2020  |   OZS

logo finmed 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vas v okviru projekta finMED iz programa Interreg MED vabi na predstavitev aktualnih finančnih spodbud za MSP in individualne sestanke s financerji, ki bo potekalo v četrtek, 17. 9. 2020, v Modri dvorani, poslovni stavbi celjskega sejmišča.

Dogodek je namenjen MSP, ki jih zanimajo javne finančne spodbude za zelene podjetniške investicije.

Dogodek bo potekal v okviru 14. Mednarodnega poslovnega srečanja, ki je namenjen podjetjem in start-upom, ki delujejo na področju zelenih tehnologij in trajnostnega razvoja, ki ponujajo izdelke, storitve in procese, ki izkoriščajo obnovljive vire energije in zmanjšujejo uporabo naravnih virov oz. odpravljajo emisije in odpadke.

Okvirni program dogodka

*Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku, prevajanje bo zagotovljeno v angleškem jeziku.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna prijava do 1. 9. 2020.

Zaradi trenutnih razmer je omejeno število udeležencev na 100 oseb, zagotovljena bo ustrezna razdalja in izvedba dogodka v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

                                                                                                                  ---

O projektu finMED:

OZS je partner v projektu finMED, ki ga podpira program »Interreg MED 2014–2020«. Projekt združuje 15 partnerjev iz 9 sredozemskih držav, vključno z regionalnimi oblastmi, regionalnimi agencijami, grozdi, gospodarskimi zbornicami, univerzami in raziskovalnimi centri ter razvojnimi agencijami. Cilj projekta je spodbuditi financiranje inovacij v sektorjih zelene rasti z izboljšanim izvajanjem politik in strategij ter uvedbo inovativnih storitev grozdov v korist MSPjev. Glede na slednje so partnerji finMED razvili orodje PSO, katerega namen je povečati razumevanje, znanje in zmogljivosti, povezane z mehanizmi in rešitvami za financiranje inovacij v zelenem sektorju s strani javnih in zasebnih akterjev na področju MED.

Za več informacij o projektu finMED obiščite spletno stran, kjer boste dostopali do podrobnejših informacij, dokumentov, novic in linkov za Interreg MED Program!

HTTPS://FINMED.INTERREG-MED.EU/

 

Preberite tudi:

Pišite nam