Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabilo na jesenski STAR-VITAL dogodek

04. AVGUST 2021  |   Staša Pirkmaier

Star VitalVabimo vas na dogodek »Zdravi in delovno aktivni v starosti«, ki bo potekal brezplačno v okviru projekta »Podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela – STAR-VITAL: Združeni ukrepi za vitalnost starejših delavcev«. Dogodek se bo odvijal v petek, 17. septembra 2021, od 13.00 do 17.00 ure, preko spletnega orodja Zoom.

Za vas smo pripravili:

delavnico, na kateri bodo izbrana podjetja, ki sodelujejo v projektu STAR-VITAL, predstavila primere dobre prakse s poudarkom na predstavitvi aktivnosti, ki so podjetje in njihove zaposlene popeljale k pravi poti do zdravja na delovnem mestu;

okroglo mizo, na kateri se bodo strokovnjaki skozi razpravo spopadli z vprašanjem, kako spodbuditi interes starejših zaposlenih (55+), da bi podaljševali delovno aktivnost preko (minimalnih) pogojev za pridobitev starostne pokojnine. Naslovili bomo izzive prilagajanja delovnih mest starejšim zaposlenim, razloge za majhen interes starejših zaposlenih za podaljševanje delovne aktivnosti, spremembe, ki jih je prinesel COVID-19 in pravno-formalne izzive podaljševanja delovne aktivnosti.

Udeležba na STAR-VITAL dogodku je brezplačna, vas pa lepo prosimo, da se kljub prostemu dostopu predhodno prijavite preko gumba »Prijavite se na dogodek«, da vam bomo lahko nekaj dni pred dogodkom poslali aktivno Zoom povezavo z navodili za uporabo orodja Zoom.

Rok za prijavo: najkasneje do 20. avgusta 2021.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Ekipa STAR-VITAL

Prijava na dogodek

Preberite tudi:

Pišite nam