Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ŠE NEKAJ PROSTIH MEST

Vabilo na mednarodno poslovno srečanje "Connect2Slovenia"

07. 06. 2023
Avtor: Edina Zejnić
ŠE NEKAJ PROSTIH MEST

Vabimo vas na Mednarodno poslovno srečanje "Connect2Slovenia", ki bo potekalo v četrtek, 14. 9. 2023, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča. Dogodek organizirata Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Advantage Austria Ljubljana v okviru mreže Enterprise Europe Network.

Dogodek je namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter start up podjetjem, ki proizvajajo izdelke in nudijo storitve ter inovativne rešitve na področju:

  • rešitve/tehnologije za industrijo 4.0 (pametni stroji, roboti, pametna logistika, kibernetska varnost),
  • digitalizacija,
  • avtomobilska industrija,
  • kovinska industrija,
  • električna energija in elektronika,
  • mobilnost, promet in logistika,
  • raziskave, razvoj in prenos tehnologij.

Dogodek je odlična priložnost za podjetja, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetij.

 

Prijave


Število mest je omejeno. Dogodka se lahko udeleži 100 podjetij omenjenih področij, ki imajo lastne proizvode in inovativne rešitve. V primeru večjega interesa za udeležbo bodo podjetja izbrana na podlagi naslednjih kriterijev (upoštevani bodo podatki za leto 2022): število zaposlenih, delež izvoza v prihodkih in višina prihodkov od prodaje.

 

connect2023 01
 

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 11. 9. 2023 na spletni strani https://connect2slovenia-2023.b2match.io/

 

Dodatne informacije

een

Preberite tudi