Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
CVETLIČARSKO TEKMOVANJE

Vabilo na mladinsko cvetličarsko tekmovanje - POKAL ALEJA GARDENIA

14. 06. 2024
Avtor: Edina Babnik
CVETLIČARSKO TEKMOVANJE
Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev OZS in Cvetličarne Gardenia ter Aleja organizirajo cvetličarsko tekmovanje mladih cvetličark/cvetličarjev, ki bo potekalo v torek, 27.8.2024, v trgovskem centru Aleja v Ljubljani.
Na cvetličarsko tekmovanje POKAL ALEJA GARDENIA so vabljeni mladi cvetličarji rojeni po 31.12.1999. Prva dva tekmovalca se uvrstita na finale SLOSKILLS 2024, ki bo potekal septembra 2024 v času sejma MOS v Celju.
Tekmovanje bo potekalo v torek, 27.8.2024, s pričetkom ob 10. uri, v trgovinskem centru Aleja, Rakuševa ulica 1, v Ljubljani.
 
Število mest je omejeno na 10 udeležencev, prijava je do 31.7.2024, preko e- prijavnice https://forms.gle/FQjxyJDmZAWWUNNq5. Dogodek je za udeležence brezplačen. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!
 
Za vse udeležence je to enkratna priložnost, da se izkažejo med sovrstniki, hkrati pa so tovrstna tekmovanja izjemna priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj.

Razpis in splošne informacije o tekmovanju so dostopne tukaj.

Dodatne informacije: Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev OZS, Edina Babnik, 01 58 30 586, edina.babnik@ozs.si

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Vljudno vabljeni.