
Vabilo na organiziran ogled sejma SIGEP 2023 RIMINI od nedelje 22. januarja 2023 do ponedeljka 23.januar 2023
Avtor: Iris Brkovič
Sekcija živilskih dejavnosti za svoje člane organizira dvodnevno strokovno ekskurzijo:
organiziran ogled sejma SIGEP 2023 RIMINI, vodilni mednarodni sejem
sladoleda, slaščic, pekarskih izdelkov in kave za vse profesionalne obiskovalce ter
ogled Benetk
od nedelje 22. januarja 2023 do ponedeljka 23.januar 2023
Predvideni odhodi v nedeljo 22.1.2023 (glede na prijave):
4.00 uri Celje, parking pred dvorano Zlatorog, na Hudinji,
5.00 uri Ljubljana, parkirišče hala Tivoli (možen parking proti plačilu)
6.00 uri Sežana, parking pred Tuš Sežana
S P O R E D P O T O V A N J A
1. DAN nedelja 22.01.2023: Celje - Ljubljana – Sežana – BENETKE - RIMINI
Ob 04:00 uri odhod turističnega avtobusa iz Celja (parking pred dvorano Zlatorog, na Hudinji), ob 05:00 uri iz Ljubljane (parkirišče hala Tivoli) in ob 06:00 uri iz Sežane (pred Tuš Sežana). Nato prečkamo mejni prehod in se mimo Trsta peljemo do Benetk.
Avtobus bomo pustili na parkirišču in prestopili na ladjico, tako da bomo prišli do Benetk po vodni poti. Sprehodili se bomo ob kanalih do Markovega trga z Doževo palačo, znamenitim stolpom, baziliko …
Na Marca Pola in Casanovo se bomo spomnili pri mostu vzdihljajev, na gradnjo palač in oskrbo tržnic pa pri mostu Rialto, seveda bomo pomislili na znane filmarje, glasbenike in kuharje, ki so povezani z Benetkami Tekom dneva ne bo organizirano skupno kosilo ker bomo na tesno s časom, bomo pa imeli s seboj sendviče, da ne bomo lačni.
Ob cca. 15.30 uri zapustimo Benetke in nadaljujemo pot proti Riminiju, kjer imamo organizirano večerjo v hotelu ali v bližini hotela. Sledi nočitev v hotelu.
2. DAN ponedeljek 23.01.2023: dan namenjen ogledu sejma SIGEP in popoldan povratek proti Sloveniji
Zajtrk v hotelu. Zbor je ob 8.30 uri v recepciji hotela. Po zajtrku prevoz do sejmišča saj je dan namenjen ogledu sejma SIGEP 2023, ki ob 44 izvedbi ohranja status vodilnega mednarodnega sejma za sladoled, slaščice, pekarske izdelke in kavo za vse profesionalne obiskovalce.
Sekcija je dogovorjena s podjetji ALPEGEL, K&K Agro-trade, Arts Sladice, da nas na sejmu sprejmejo in predstavijo novitete za leto 2023.
Popoldan sledi pot proti Sloveniji z vmesnimi postanki Sežana, Ljubljana in Celje. Predviden prihod v poznih večernih urah.
Zaradi prilagajanja ogledom in nepredvidenim okoliščinam si pridržujemo pravico do obrnjenega ali delno spremenjenega, vendar vsebinsko neokrnjenega programa.
Naprošamo vas, da izpolnjeno prijavnico za udeležbo na strokovnem potovanju ( spodaj priponka) pošljite na naslov sekcije najpozneje do srede 28. decembra 2022 (zaradi rezervacije in plačila hotela).
Kotizacija znaša za enega udeleženca 160,00 EUR (vključuje DDV), ki bo nakazana po potrditvi prijave.
Cena, ki jo plača udeleženec vključuje hotelsko-gostinske storitve ter del stroškov prevoza. Ostale stroške, oglede po programu, stroške vodenja, del stroškov avtobusnega prevoza in organizacije potovanja ter DDV, pa krije sekcija
Možnost doplačila: enoposteljna soba – 54 Eur/noč- plačilo skupaj s kotizacijo (skupno 214 Eur DDV vključen)
Kotizacijo je potrebno po potrditvi prijave nakazati na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, 02013-0253606416 račun NLB d.d., sklic 200024 in bo poravnana pred odhodom.
Potrdilo o plačilu pošljete skupaj z izpolnjeno prijavnico na e-naslov iris.brkovic@ozs.si; faks: 01 505 43 73.
Stroški odpovedi potovanja po potrjeni prijavi znašajo 80 EUR z DDV (vključujejo stroške hotela).
Za vse dodatne informacije se obrnite na sekretarko Sekcije živilskih dejavnosti Iris Ksenija Brkovič,
tel.: 01 58 30 566 ali e-naslov: iris.brkovic@ozs.si.
Prijavnica Sejem SIGEP 22-23.januar 2023