Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Vabilo na spletno predstavitev finančnih spodbud za sofinanciranje posodobitev lesnopredelovalne tehnološke opreme podjetij 27.8.2020 s pričetkom ob 10 uri

21. 08. 2020
Avtor: Iris Brkovič

OZS organizira spletno predstavitev aktualnega razpisa (P4L2020) za sofinanciranje posodobitev tehnološke opreme za lesnopredelovalna podjetja, ki bodo omogočale podjetjem prestrukturiranje in modernizacijo proizvodnje. Finančni instrument bodo predstavili nosilci razpisa - predstavniki Slovenskega podjetniškega sklada (SPS). Predstavitev je brezplačna.


Kdaj:    Četrtek, 27. 8. 2020, od 10.00 do 11.00 ure

 

Kje:       Preko spletne platforme Zoom


Program: 

10.00-10.30       Predstavitev razpisa, gospa Mateja Grobelnik, višja svetovalka za zunanje komuniciranje (SPS)

10.30-11.00       Vprašanja in odgovori, gospod Manfred Lepej, višji svetovalec I v Sektorju finančnih spodbud (SPS)

*11.00-12.00    Individualni sestanki (B2F), gospod Manfred Lepej, višji svetovalec I v Sektorju finančnih spodbud   (SPS)

*Po predstavitvi bo tudi možnost krajšega individualnega sestanka s predstavnikom SPS glede omenjenega razpisa. Število teh mest je omejeno! Prijavo s kratkim opis investicije (višina in pričetek investicije) pošljite čimprej na e-naslov: edina.zejnic@ozs.si.

 

Prijava:   prosimo, da svojo udeležbo potrdite čimprej oz. najkasneje do 25.8.2020 preko e-prijavnice: https://bit.ly/2ElMa8S

Samo prijavljeni na predstavitev bodo prejeli ob potrditvi prijave elektronsko povezavo do spletne predstavitve. Prijavljeni bodo še enkrat na dan dogodka (27.8.2020 ob 9.30 uri) prejeli elektronsko povezavo do spletne predstavitve. Po prejemu samo kliknite na povezavo in sledite navodilom na zaslonu.

 

Predlagamo vsem tistim, ki se boste udeležili spletne predstavitve, da čimprej prenesete brezplačno ZOOM aplikacijo na računalnik, s klikom na https://zoom.us/download  saj je udeležba na predstavitvi možna le z namestitvijo ZOOM aplikacije IN s spletno prijavo.

Preberite tudi