Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Vabilo na strokovno predstavitev

15. 09. 2022
Avtor: Larisa Vodeb

OOZ Sevnica  vabi člane OZS na cvetličarsko predstavitev

 

SVEŽ IN KOMBINIRAN JESENSKI ARANŽMA

TER  NASAD ZA VSE SVETE

v nedeljo, 2.oktobra 2022, s pričetkom ob 9. uri,  na OOZ Sevnica

 

V sodelovanju s Simonom Ogrizkom,  FLDC Floral and Landscape Design Consulting, Simon Ogrizek, s.p., in predsednik Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OZS, bomo na OOZ Sevnica organizirali strokovno predstavitev za člane OZS in pri njih zaposlene delavce po sledečem programu

  1. Pomen pravega  izbora materialov za tehnično dovršenost šopka, venca, … in dolgotrajnejšo stabilnost izdelka
  2. Pomen in izbor barvnih kombinacij
  3. Pomen struktur in tekstur v cvetličen aranžmaju
  4. Opredelitev pomena komunikacije s stranko
  5. Priprava prodajnega prostora
  6. Prikaz izdelave primerov aranžmajev in nasada ter razprava
  7. Priprava materialov za izdelke
  8. Predstavitev izdelkov aranžmajev
  9. Zaključek z razpravo in analizo izdelkov

Dogodek po potekal v učilnici OOZ Sevnica (II. nadstropje poslovne stavbe), Cankarjeva ulica1, 8290 Sevnica, in bo potekal od 9. do14. ure.

Prijave sprejemajo na OOZ Sevnica na mail anita.pecnik@ozs.si  do petka, 23.9.2022.

  • V prijavi obvezno navedite ime in priimek udeleženca, naziv in davčno številko firme, kontakte ter navedite katere območne zbornice član ste.

Za člana zbornice s plačano članarino velja cena usposabljanja 50 eur, za ostale interesente pa 110 eur, in se plača po (pred)računu, ki bo sledil prijavi. OOZ Sevnica ni zavezanec za ddv.  Pogoj za izvedbo dogodka je minimalno 20 udeležencev.

 

Dodatne informacije nudi sekretarka OOZ Sevnica Anita Pečnik (mail anita.pecnik@ozs.si , telefon 07/ 81 65 280, mobi 031/681 527).

Preberite tudi

Strokovno srečanje gradbincev, kleparjev-krovcev in instalaterjev-energetikov 2023

Sekcije gradbincev, kleparjev krovcev in instalaterjev-energetikov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, obveščajo, da bo skupno strokovno srečanje in druženje 24. in 25. februarja 2023 (petek, sobota), v kongresnem centru v Termah VIVAT v Moravskih Toplicah. V skupnem, dopoldanskem, delu prvega dne srečanja bomo obravnavali teme pomembne za prihodnost slovenskega gradbeništva v smislu sodobnih tehnologij in pristopov, ter načine obračunavanja razlik v cenah za gradbene storitve, kar je ena od trenutno najbolj perečih tem v gradbeni praksi. Na Sekciji instalaterjev-energetikov bo dan velik poudarek uvajanju informacijskega sistema za inštalaterje ter izmenjavi podatkov in dokumentov v inštalaterstvu (inštalater : dobavitelj), za potrebe pri nabavah materialov in opreme, kar bo prikazano na primeru dobre prakse iz Avstrije. Kleparji krovci pa se bodo dotaknili problematike postavljanja sončnih elektrarn na obstoječe strehe objektov in pogoje, ki jih je potrebno izpolnjevati pri tem. V popoldanskem delu prvega dne srečanja bodo strokovne predstavitve pokroviteljev, na katerih bo dan poudarek strokovnosti in novim tehnološkim rešitvam. Prvi dan srečanja se bo zaključeval ob degustaciji lokalnih dobrot, ki jih v pregovorno gostoljubnem Prekmurju nikoli ne zmanjka. Po večerji bo glasbeni nastop priznane glasbenice, ki prav tako prihaja iz lokalnih logov, Nike Zorjan. S krajinsko tipično glasbeno spremljavo bodo umetniki popestrili tudi preostanek večera. V soboto dopoldan pa bodo predavanja v dveh dvoranah: kako si lahko povečamo možnosti uspeha na razpisih za podjetništvo in informiranje vodij gradenj za vpisane v imenik vodij del na OZS. Kot je že tradicionalno, se bo srečanje zaključilo s skupno temo iz nabora motivacijsko / zabavno / sproščujočih tem. Podrobnejši program srečanja, prijava in dodatne informacije glede nočitev ipd, so dosegljive na spletni strani OZS: Strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev in instalaterjev-energetikov. Dodatne informacije tudi pri sekretarju sekcij na janko.rozman@ozs.si ali na telefonski številki 031 347 201.
30. 01. 2023