Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabilo na strokovno predstavitev

15. SEPTEMBER 2022  |   Larisa Vodeb

OOZ Sevnica  vabi člane OZS na cvetličarsko predstavitev

 

SVEŽ IN KOMBINIRAN JESENSKI ARANŽMA

TER  NASAD ZA VSE SVETE

v nedeljo, 2.oktobra 2022, s pričetkom ob 9. uri,  na OOZ Sevnica

 

V sodelovanju s Simonom Ogrizkom,  FLDC Floral and Landscape Design Consulting, Simon Ogrizek, s.p., in predsednik Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OZS, bomo na OOZ Sevnica organizirali strokovno predstavitev za člane OZS in pri njih zaposlene delavce po sledečem programu

  1. Pomen pravega  izbora materialov za tehnično dovršenost šopka, venca, … in dolgotrajnejšo stabilnost izdelka
  2. Pomen in izbor barvnih kombinacij
  3. Pomen struktur in tekstur v cvetličen aranžmaju
  4. Opredelitev pomena komunikacije s stranko
  5. Priprava prodajnega prostora
  6. Prikaz izdelave primerov aranžmajev in nasada ter razprava
  7. Priprava materialov za izdelke
  8. Predstavitev izdelkov aranžmajev
  9. Zaključek z razpravo in analizo izdelkov

Dogodek po potekal v učilnici OOZ Sevnica (II. nadstropje poslovne stavbe), Cankarjeva ulica1, 8290 Sevnica, in bo potekal od 9. do14. ure.

Prijave sprejemajo na OOZ Sevnica na mail anita.pecnik@ozs.si  do petka, 23.9.2022.

  • V prijavi obvezno navedite ime in priimek udeleženca, naziv in davčno številko firme, kontakte ter navedite katere območne zbornice član ste.

Za člana zbornice s plačano članarino velja cena usposabljanja 50 eur, za ostale interesente pa 110 eur, in se plača po (pred)računu, ki bo sledil prijavi. OOZ Sevnica ni zavezanec za ddv.  Pogoj za izvedbo dogodka je minimalno 20 udeležencev.

 

Dodatne informacije nudi sekretarka OOZ Sevnica Anita Pečnik (mail anita.pecnik@ozs.si , telefon 07/ 81 65 280, mobi 031/681 527).

Preberite tudi:

Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu.

Spoštovani, Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve v Ankaranu javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS. Na srečanju bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces. Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke. Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave. Več o srečanju TUKAJ na tej povezavi https://www.ozs.si/koledar/tradicionalno-strokovno-srecanje-tekstilcev-6323a459216d47351279aa86 VLJUDNO VABLJENI!
Pišite nam