Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabimo vas na brezplačno strokovno ekskurzijo na ogled sejmov v Milano – v Italijo, kjer si bomo ogledali strokovne sejme LINEAPELLE, SIMAC, MIPEL in MICAM. Ogled sejmov bo 19. februarja 2020, iz Celja.

11. FEBRUAR 2020  |   Adrijana Poljanšek


Sekcija predelovalcev kož pri OZS bo organizirala ogled treh sejmov LINEAPELLE, SIMAC in MICAM, ki bo 19. februarja 2020, iz Celja (enodnevni izlet). To so strokovni sejmi za vso usnjarsko branžo, od modnih čevljev, torbic, skratka za vso usnjeno galanterijo. Sejmi predstavljajo vse novosti o materialih, modelih, vso opremo in stre za vso usnjarsko branžo.

Sejem LINEAPELLE je namenjen celotni opremi, usnju, dodatkom, komponentam, sintetiki in modelom obutve, usnjenih izdelkov, oblačil.

Sejem MICAM je sejem, za modno obutev. Na sejmu SIMAC pa boste videli stroje za usnjarsko branžo.

Na sejem MIPEL boste videli sejem drobne galanterije.

Na sejem bomo predvidoma prispeli okoli 09.00 ure, tam se bomo zadržali do cca. 18.00 ure. Povratek domov v poznih večernih urah. Ne pozabite na poslovne vizitke.

Celotna kotizacija za člane OZS se za ogled sejma, krije sekcija predelovalcev kož iz sredstev Sekcije predelovalcev kož pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije. Za nečlane OZS je cena kotizacije 50 €.

Za ogled sejmov potrebujete brezplačno vstopnico, ki si jo naročite na spletni strani sejma. Na podlagi vaših prijav bomo pripravili avtobusni prevoz ali pa s kombijem. 

  Prisrčno vabljeni!

Preberite tudi:

Pišite nam