Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
SREČANJE PREVOZNIKOV 2023

Vabljeni!

20. 09. 2023
Avtor: Sekcija za promet
SREČANJE PREVOZNIKOV 2023

Prevozniki se bodo letos srečali na Štajerskem. Njihova največja in dobro uveljavljena prireditev, ki je že davno prerasla v stanovski praznik, bo v soboto, 30. septembra v Rogatcu. Z dogodkom, ki ga pripravljata obe stanovski organizaciji, prevozniki dokazujejo, da so uporni in res dobro povezani ter znajo delovati nadvse enotno. S cilji povezovanja in druženja bodo na enem mestu uspešno združili prevoznike, njihove družinske člane in poslovne partnerje. Že vrsto let pa jim sledi tudi industrija, ki dogodek podpira v obojestransko korist, v velikem številu pa se ga udeležujejo tudi predstavniki države in politike.

 

baner prevozniki 2023

Več o srečanju in brezplačne prijave >>>

 

Praznik slovenskih prevoznikov

Po uspešnih, celo rekordnih preteklih srečanjih, si nihče več ne more predstavljati, kako bi bilo brez tega dogodka. Obe stanovski organizaciji OZS in GZS, ki pri nas združujeta cestne prevoznike, se zavedata, kako pomembno je širše stanovsko povezovanje v dejavnosti, zato pogumno sprejemata organizacijski zalogaj in vztrajata pri izvedbi dogodka, ki se ga vsi zagotovo že zelo veselijo.

Poslovno povezovanje

Osnovni cilj poslovnega povezovanja in druženja v stroki ostaja na prvem mestu srečanja, ob tem pa je tudi razveseljujoče, da se tradicionalno in zelo dobro odziva celotna industrija, ki svoje izdelke in storitve zagotavlja prevoznikom, tudi letos bodo partnerska podjetja sodelovala v velikem številu.

Prevozniki so močna gospodarska panoga, od katere je odvisno celotno gospodarstvo, tega se še kako zavedata obe stanovski organizaciji slovenskih prevoznikov OZS in GZS, ki tesno in uspešno sodelujeta, z uspešnim tradicionalnim srečanjem pa sta tudi dokazali, da jima vse akterje res uspe združiti v neločljiv splet.

Stanovsko druženje

Večina prevozniških podjetij pri nas je družinskih in v njihovo delo so vpeti vsi družinski člani, medsebojno druženje in medgeneracijsko povezovanje zato ostaja osnovna ideja srečanja, kar je za uspešen prenos podjetij in uspešno delo mladih generacij še kako pomembno. Na srečanju se bodo prevozniki lahko srečali tudi s svojimi dobavitelji in gosti iz vrst naročnikov, predvsem pa državnih organov, strokovnih služb, politike in lokalnih skupnosti, ki jim bodo lahko neposredno orisali svojo dejavnost, želje, potrebe in aktualno problematiko.

Strokovni sejem

Tudi letošnje srečanje bo gostilo številne predstavnike industrije, ki prevoznikom zagotavljajo svoje izdelke in storitve. Strokovni sejem, ki bo nastal na dogodku, bo nedvomno največji v letu, saj je postavitve svojih razstavnih prostorov napovedalo že več kot 50 podjetij, ki so praznik prevoznikov prepoznala kot svojo veliko poslovno priložnost.

Tako velikega strokovnega srečanja ne bo mogla spregledati niti politika, prevozniki si zato obetajo, da bodo na srečanju doživeli tudi njihov čim boljši obisk in s tem dobili priložnost za sproščen in neposreden dialog.

Nasvidenje konec meseca v Rogatcu!

 

Več o srečanju in brezplačne prijave >>>

 

Program prireditve:

- od 10. ure dalje odprta vrata za vstop obiskovalcev na prizorišče

- ob 13. uri svečana otvoritev dogodka

- od 17. ure dalje zabava z ansamblom Slovenski zvoki, Tanjo Žagar in Davorjem Radolfijem

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno brezplačno!

 

baner prevozniki 2023