Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
DRUŽBE V LETU 2022

Informaciji o poslovanju družb in podjetnikov v RS v letu 2022

02. 06. 2023
Avtor: Jasmina Malnar Molek
DRUŽBE V LETU 2022

AJPES je objavil informacije o poslovanju družb in podjetnikov v letu 2022.

AJPES je pripravil Informacijo o poslovanju gospodarskih družb v Republiki Sloveniji v letu 2022 in Informacijo o poslovanju samostojnih podjetnikov posameznikov v Republiki Sloveniji v letu 2022.

Informaciji na podlagi zbirnih statističnih podatkov prikazujeta rezultate za leto 2022 za družbe in podjetnike ter sta lahko koristen vir podatkov za analizo gospodarskega stanja in za načrtovanje ter spremljanje uresničevanja tekočih gospodarskih politik.

Bistvene ugotovitve poslovanja družb in podjetnikov v letu 2022 so javnosti dostopne tudi na spletnem portalu AJPES, vpogled v posamezna letna poročila, predložena za namen javnosti (večina družb, zavezanih k reviziji, jih bo predložila do konca avgusta 2023), pa je na spletnem portalu AJPES zagotovljen v spletni aplikaciji JOLP.

Vir: AJPES