Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
Slikopleskarji, fasaderji

Vabilo na šolanje v dekorativnih tehnikah

28. 03. 2024
Avtor: Igor Pipan
Slikopleskarji, fasaderji

Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS skupaj s partnerjem KLP d.o.o. organizira šolanje v dekorativnih tehnikah proizvajalca barv in fasad MAXIMA, ki bo

v petek, 12. aprila 2024 ob 9 in ob 12 uri

v prostorih KLP d.o.o. v Poslovni coni Komenda, Pod jelkami 2 v Komendi.

 

Program šolanja. Zainteresirane prosimo, da se prijavite na mail robert.rajh@klp.si ali na 031 662 563.

 

KLP d.o.o. je podjetje za proizvodnjo in trgovino, ki zastopa in prodaja različne proizvajalce in materiale, v njihovi trgovini tudi slikopleskarji najdejo marsikaj. Naj naštejemo njihov prodajni program: lepila, ločilna, drsna in čistilna sredstva, pripomočki za lepljenje, embalažni program, popravila in retuširanje, silikoni, akrili, purpeni, tesnilni in lepilni trakovi, stroji & oprema, merilna in vlažilna tehnika, pisala in pripomočki za označevanje, premazi in zaščita lesa, Maxima premazi, lesna galanterija, tudi vijačni materiali.

Maxima je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990 kot trgovina z barvami. Ko so v podjetju spoznali, da na trgu ni ustrezne ponudbe kakovostnih notranjih zidnih barv, so se leta 1994 odločili, da jih bodo začeli izdelovati sami. Danes podjetje dnevno proizvede kar 1.000 ton končnih izdelkov, ki nudijo rešitve za vsa zaključna dela v gradbeništvu: barve, dekorativne tehnike, osnovni premazi, izravnalne mase, mavčna dela, izdelki za toniranje, barve in premazi za les in kovino, razredčila, premazi za zaščito kamna, dekorativni fasadni ometi in MAXITHERM toplotno izolacijski sistemi in tudi orodja.

Na šolanju vam bosta predavatelja iz Maxima predstavila nekatere izdelke in orodja, ki jih boste sami preizkusili tudi na praktičnih delavnicah.

KLP in Maxima obljubljata tudi AKCIJSKE CENE in pogostitev.

 

Prosimo, prijavite se na mail robert.rajh@klp.si ali na 031 662 563.

Pridružite se, izpopolnite svoje znanje in spretnosti!

Vabljeni!