Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Četrti nominiranec za Podjetnika leta 2020

17. NOVEMBER 2021  |   Mira Črešnar

Četrti nominiranec za Podjetnika leta 2020 je Oton Filipič.

Oton Filipič, direktor podjetja Ralux iz Nove Gorice, je svojo dejavnost začel pred dobrimi tremi desetletji. Danes vodi uspešno družinsko podjetje, ki se lahko pohvali z zmerno in zanesljivo rastjo, s 14 zaposlenimi za nedoločen čas, kot tudi s pogodbenimi sodelavci. Specializirani so za proizvodnjo in vgradnjo široke palete senčil za dom in profesionalno uporabo.

Usmerjeni so predvsem v visokotehnološke in dizajnerske izdelke od klasične do najmodernejše gradnje različnih arhitekturnih slogov s široko paleto napredne dodatne opreme. Z vrhunskim industrijskim dizajnom skupaj s partnerji Gibus iz Padove narekujejo nove trende v arhitekturi. Dolgoletne izkušnje jim omogočajo razvoj inovativnih in elitnih izdelkov, ki zagotavljajo udobje in visoko uporabno vrednost, ki jo kupci začutijo skozi čas uporabe.

Poleg proizvodnje in razstavnega salona na sedežu podjetja, kjer poslujejo na skoraj 3500 kvadratnih metrih površin, so v ljubljanskem BTC odprli tudi inovativni, interaktivni, samopostrežni razstavni salon »Ralux EXPO«, ki ga s pomočjo telefona in video sistema v celoti upravljajo na daljavo.

Razpolagajo z visokotehnološko šivalnico, kjer z računalniško podprtimi sistemi opravljajo krojenje in šivanje ter visokofrekvenčno varjenje tkanin za proizvodnjo zunanjih senčil. Pokrivajo predvsem slovenski trg ter obmejni pas Italije in Hrvaške.

Oton Filipič je tudi nosilec mojstrskega naziva in sodeluje v procesu izobraževanja mladih po vajeniškem sistemu, družinski pristop pa omogoča skorajšnji prenos dejavnosti na sinova. Podjetje, ki ga vodi, pa je družbeno odgovorno in vpeto v širšo družbeno, športno in kulturno stvarnost.
Oton Filipič

Preberite tudi:

Pišite nam