Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Drugi nominiranec za Podjetnika leta 2021

23. NOVEMBER 2021  |   Mira Črešnar

Drugi nominiranec za Podjetnika leta je Jožef Prosen, lastnik podjetja Prosen com, d.o.o., iz Šenčurja.

Jožef Prosen se je s čiščenjem poslovnih prostorov začel ukvarjati že leta 1982 kot samostojni podjetnik. Njegove storitve so bile sprva omejene le na čiščenje stekel in talnih oblog v poslovnih objektih. Leta 2000 je Prosen ustanovil podjetje Prosen COM, d. o. o., ki je danes eno največjih čistilnih podjetij v Sloveniji, njihove storitve pa zelo cenijo tudi v tujini.

Poleg dolgoletnih izkušenj na področju generalnega in dnevnega čiščenja imajo v podjetju Prosen COM tudi bogate izkušnje in znanje s področja obnove in zaščite kamnitih površin. Izkušnje, znanje in kakovostna tehnologija jim omogočajo čiščenje, impregnacijo, obdelavo in restavriranje vseh kamnitih površin. Kot pravijo, lahko na novo položen kamen spolirajo do visokega sijaja in ga zaščitijo pred napadi umazanije, star, obrabljen kamen pa popolnoma obnovijo, očistijo, zaščitijo in mu vrnejo prvotni videz.

Stare ali nove kamnite površine strokovno očistijo s čistili priznanih blagovnih znamk, ki jih tudi sami uvažajo, in z najnovejšo tehnologijo. Razvoj te spremljajo namreč nadvse dosledno, saj se zavedajo, da le tako lahko dosegajo najboljše rezultate, hkrati pa poskrbijo tudi za okolje in trajnost poslovanja.

S spletno trgovino in fizično trgovino v poslovni stavbi podjetja v Poslovni coni Šenčur pri Kranju so poskrbeli, da so strankam profesionalni izdelki na voljo tudi za vsakdanjo rabo. Poleg kakovostnih čistil, pripomočkov za čiščenje, zaščitne opreme, strojev in drugih izdelkov pa stranke tam dobijo še kakovostne strokovne nasvete za čiščenje.
Prosen

Preberite tudi:

Pišite nam