Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
CVETLIČARJI V LONDON

Hortikulturna gospodarska delegacija jutri na svetovno razstavo v London

24. 05. 2023
Avtor: Mira Črešnar
CVETLIČARJI V LONDON

 

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Sekcijo cvetličarjev in vrtnarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije v času od 25. do 28. maja 2023 pripravlja izhodno delegacijo v London, v okviru katere bodo slovenski cvetličarji in vtrnarji aktivno sodelovali na svetovni razstavi RHS Chelsea Flower Show.

RHS Chelsea Flower Show, uradno znana kot velika pomladna razstava, je vrtna razstava, ki jo pet dni v maju prireja Kraljeva hortikulturna družba (RHS) na območju Kraljeve bolnišnice Chelsea v Londonu. Razstave, ki poteka v Chelseaju že vse od leta 1912, se udeležujejo tudi člani britanske kraljeve družine.

Slovenska cvetličarska in vrtnarska podjetja bodo v okviru svetovne razstave imela možnost mreženja s tujimi podjetji v okviru poslovnega srečanja oz. B2B sestankov. Dogodek je odlična priložnost za seznanitev s trendi na področju cvetličarstva in vrtnarstva, možnost mreženja, izmenjave dobrih praks ter navezovanje novih poslovnih kontaktov s tujimi podjetij.


Več informacij o svetovni razstavi na https://www.rhs.org.uk/

Preberite tudi