Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Nominiranec za Podjetnika leta 2021 tudi podjetje Vitanest

24. NOVEMBER 2021  |   Mira Črešnar

Tretji nominiranec za Podjetnika leta 2021 je podjetje Vitanest trgovina in storitve, d. o. o., iz Nove Gorice, ki ga vodita zakonca Karmen in Primož Kompara.

Karmen in Primož Kompara sta solastnika in direktorja družinskega podjetja Vitanest, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. S tem, ko sta med prvimi v Sloveniji začela uvažati klimatske naprave ter tržiti in vgrajevati ogrevalne toplotne črpalke zrak-voda, v zadnjem desetletju pa tudi prezračevalne naprave z rekuperacijo, sta spisala eno najuspešnejših podjetniških zgodb na Goriškem. Trgu ponujata najboljše izdelke in najnovejše tehnologije, ki jih zagotavljajo vodilni svetovni proizvajalci, s katerimi sodelujeta.

Za ustvarjanje klimatskega udobja v prostoru pa niso pomembne le naprave, ampak tudi strokovnjaki s svojim znanjem. V podjetju Vitanest tako poskrbijo tudi za svetovanje in servis, s projektanti sodelujejo pri načrtovanju ogrevanja, ventilacije in klimatizacije objektov, veliko pozornosti pa namenjajo tudi izobraževanju. Poleg tega pa najmanj enkrat na leto obiščejo proizvajalce in se z njimi pogovarjajo o izzivih in zahtevah slovenskega trga ter na ta način konstruktivno prispevajo k razvoju naprav.

Tudi družbena odgovornost in skrb za okolje sta visoko na lestvici vrednot podjetja Vitanest in zaposlenih v njem. Poudarjajo, da z dobrodelnimi gestami in donacijami radi delijo znanje, veselje in toplino ter tako pomagajo premagovati stiske, ustvarjajo lepe spomine in gradijo povezano družbo, s skrbnim ravnanjem z odpadno embalažo in odpadno elektronsko/električno opremo pa pomagajo varovati okolje in preprečevati podnebne spremembe.


Kompara

Preberite tudi:

Pišite nam