Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Peki: Gre za zavajanje javnost s podatki iz leta 2018

25. OKTOBER 2019  |   Mira Črešnar

Sekcija živilskih dejavnosti pri OZS, ki združuje številne slovenske peke in slaščičarje, je ogorčena in začudena, da se javnost zavaja s podatki inšpekcijskih nadzorov pekarn iz leta 2018. Na seznamu so namreč tudi pekarne, ki sploh ne obratujejo več.

 

»Želimo, da se v naših pekarnah upoštevajo vsi predpisi in da so pekovski izdelki neoporečni. Vendar pa ostro nasprotujemo temu, da se javnost zavaja s podatki inšpekcijskih nadzorov iz leta 2018,« poudarja Miroslav Rednak, predsednik sekcije živilskih dejavnosti pri OZS. Rednak obenem dodaja, da peki in slaščičarji z inšpektorji na terenu sicer nimajo nobenih težav, saj inšpektorji svoje delo opravljajo korektno. 

 

V sekciji se obenem sprašujejo, ali je namen tovrstnih objav z več kot leto dni starimi vsebinami zgolj odvrniti javnost od aktualnih tem, ki se v politično-gospodarskem prostoru dogajajo zadnje dni.

Preberite tudi:

Pišite nam