Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Podpredsednika OZS sta Ivan Meh in Peter Pišek

29. AVGUST 2018  |   Mira Črešnar

Ivana Meha in Petra Piška so člani upravnega odbora OZS na današnji prvi seji v novem mandatnem obdobju potrdili za podpredsednika OZS. Oba bosta aktualnemu predsedniku OZS Branku Mehu pomagala pri uresničevanju zastavljenih ciljev na predsedniških volitvah minuli mesec. Obrtniki in podjetniki so med drugim govorili tudi o novi koalicijski pogodbi, ki predvideva nove obremenitve gospodarstva, na kar pa ne bodo pristali.

 

Prvi podpredsednik OZS v novem štiriletnem mandatu je postal kovinar Ivan Meh, predsednik sekcije kovinarjev, drugi podpredsednik OZS pa je postal prevoznik Peter Pišek, sicer predsednik sekcije za promet pri OZS.

 

Ivan Meh je bil že v minulem mandatu podpredsednik OZS. Ima kovinarsko podjetje Kovinostrugarstvo – trgovina Ivan Meh s.p. s sedežem v Slovenj Gradcu. Peter Pišek pa je lastnik podjetja Frigotransport Pišek & Hsf d.o.o. iz Celja s 85 zaposlenimi. Lani je prevzel vodenje sekcije za promet pri OZS, aprila letos pa je dobil še en štiriletni mandat za vodenje sekcije.

 

»Vsakršne dodatne obremenitve gospodarstva so za nas nesprejemljive in temu se bomo odločno uprli,« je na današnji seji poudaril predsednik OZS Branko Meh. Obrtniki in podjetniki so opozorili tudi na predvolilne obljube političnih strank v novi vladi, da bodo razbremenile gospodarstvo in odpravile birokratske ovire. »Zahtevamo, da svoje obljube politične stranke v novi vladi tudi izpolnijo,« so bili soglasni člani UO OZS.

Preberite tudi:

Pišite nam