Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Prvi nominiranec za Podjetnika leta 2021

22. NOVEMBER 2021  |   Mira Črešnar

Prvi nominiranec za Podjetnika leta 2021 je podjetje Menard RA, d.o.o., iz Logatca, ki ga vodijo bratje Damjan, Miha in Domen Menard.

Temelje podjetju Menard RA je leta 1978 postavil Berto Menard, ko se je kot samostojni podjetnik začel ukvarjati s servisiranjem bele tehnike in hladilnih sistemov, dejavnost pa je pozneje še razvijal in širil. Ustanovitelj podjetja je ob prevzemu županovanja občine Logatec podjetje, ki se je preoblikovalo v d. o. o., predal svojim trem sinovom. S svojim znanjem in drznimi mladostnimi idejami so vsi trije sinovi pripomogli k rasti in kakovostnim izdelkom lastne izdelave, ki se brez kančka sramežljivosti lahko kosajo s konkurenčnimi izdelki drugih priznanih blagovnih znamk.

Dejavnosti podjetja danes obsegajo trgovino z razstavnim salonom, servis in montažo bele tehnike, hladilnih sistemov, toplotnih črpalk in klimatskih naprav. V širok spekter dejavnosti so vključili tudi lastno projektiranje in proizvodnjo toplotnih črpalk, hladilno-zamrzovalnih komor, kondenzacijskih sušilnic za les in zorilnic mesa. Podjetje z znanjem in kakovostjo uspešno konkurira na trgu in je sposobno zadostiti zahtevam še tako zahtevnih strank.

Menardovi na posel gledajo dolgoročno. Še naprej želijo uresničevati vizijo, ki jo je pred štirimi desetletji zastavil ustanovitelj, danes v popolnoma novih okoliščinah. Odnose s poslovnimi partnerji še naprej gradijo na trdnih temeljih, postavljenih v preteklosti. Njihova vizija je v nadgradnji preteklih izkušenj in pridobivanju novih znanj, kar bo omogočilo, da obstoječe stranke ohranijo zadovoljne, njihove bodoče stranke pa ponosne na odločitev, da sodelujejo z njimi.

 


Menard

Preberite tudi:

Pišite nam