Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Kmalu znana Obrtnik leta in Podjetnik leta 2018

07. NOVEMBER 2018  |   Mira Črešnar

Na slavnostnem dogodku na Brdu pri Kranju 6. decembra bo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) razglasila Obrtnika leta 2018 in Podjetnika leta 2018. Na dogodku bodo podelili tudi mojstrske diplome 30 mojstrom in mojstricam ter se poklonili najstarejšemu obrtniku ali obrtnici.

Že drugo leto zapored bo OZS dve najbolj prestižni priznanji – Obrtnik leta in Podjetnik leta – podelila istočasno. »Obe priznanji sta enakovredni, zato ju podeljujemo hkrati na istem odru. Na ta način lahko nagradimo tako majhne kot velike obrtnike in podjetnike in ne delamo razlik med njimi. Oboji si namreč zaslužijo priznanje za svoje izjemne dosežke,« pojasnjuje Branko Meh, predsednik OZS.

Letos bodo na slavnostnem dogodku na Brdu pri Kranju razglasili 16. Obrtnika leta in že 25. Podjetnika leta. Prestižni priznanji bosta prejela posameznika za svoje poslovne dosežke, inovativnost in odličnost. OZS tako uresničuje svoje poslanstvo, ki je skrb za dvig ugleda obrtnih poklicev, obrtne in podjetniške dejavnosti ter njenih nosilcev, hkrati pa spodbuja odličnost in kakovost njihovih storitev in izdelkov.

Svojo udeležbo na dogodku so med drugimi že potrdili predsednik Vlade RS Marjan Šarec, predsednik Državnega sveta RS Alojz Kovšca in številni ministri.

Strokovna komisija je med vsemi prijavami izbrala naslednja nominiranca za Obrtnika leta 2018:

  • Miran in Robert Klančar, OROKLAN, d. o. o., Trebnje
  • Mojca Trnovec, Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče

Nominiranci za Podjetnika leta 2018 pa so:

  • Janez Škrabec, RIKO, d. o. o., Ljubljana
  • Peter Pišek, Pišek & HSF Logistics, d. o. o., Lopata pri Celju
  • Mitja Sojer, Sojer frizersko kozmetično podjetje, d. o. o., Ljubljana
  • Andrej Poglajen, Trgograd, d. o. o., Litija
 
 
 
 

 


 

 

Preberite tudi:

Pišite nam