Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Humanitarna pomoč

Humanitarna pomoč

humanitarna ustanova logo
Z Vami že več kot 10 let

Živimo in delamo na področju, kjer so elementarne nesreče dokaj pogoste, poleg tega pa se tudi mnogo obrtnikov in podjetnikov ukvarja z dejavnostmi, ki so nevarne za zdravje ljudi in okolje, morebitne nesreče pa so lahko zelo obsežne in imajo nepredvidljive posledice.

Zato so obrtniki in podjetniki že leta 2007 ustanovili Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, neprofitno organizacijo, ki članom OZS pomaga v primeru nesreč. 

Ustanova je od svoje ustanovitve pomagala svojim kolegom, obrtnikom in podjetnikom ob poplavah, žledu, potresu in požarih. Vseh prejemnikov pomoči je bilo doslej več kot 200, mednje pa je ustanova razdelila preko 200.000 evrov. humanitarna ustanova požar  humanitarna ustanova poplave humanitarna ustanova

 
Kontaktni podatki:

- e-naslov: humanitarna.pomoc@ozs.si
- telefon: (01) 58 30 824.
 

Nikoli ne veste kdaj se boste morda tudi sami znašli med tistimi, ki bodo potrebni pomoči!

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom hvaležno sprejema tudi donacije.

Dobrodelni prispevek lahko nakažete na (pomagate si lahko s skeniranjem QR kode):      

Humanitarna QRUstanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana 

Poslovni račun pri NLB d.d.

Št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X
Namen: Humanitarna pomoč

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 20  

 

 

novica Požar v livarni Blisk v Stražišču pri Kranju

Konec julija je v industrijski coni Laze v Stražišču pri Kranju zagorel objekt podjetja Blisk, ki so ga uporabljali za dodelavo izdelkov. Goreti je začelo na podstrešju objekta, ogenj pa se je razširil na celotno ostrešje. Kriminalisti so izključili možnost človeške krivde, tako da je bil najverjetneje za požar kriv kratek stik na električni napeljavi.

kranj požarKot je povedal direktor podjetja Blisk Boštjan Bašelj, je ogenj povzročil večjo materialno škodo. »Pomožni objekt smo morali popolnoma porušiti, ker je bila stavba preveč uničena in bi bila kakršna koli obnova kritična. Poleg stavbe so nam pogorele tudi merilne naprave, ki jih

dnevno potrebujemo za kontrolo proizvodnega procesa in ulitkov,« je povedal direktor, ki se vsem, ki so jim in jim še bodo ob tem dogodku namenili neprecenljivo pomoč, iskreno zahvaljuje.

 

 

 

Za namen zbiranja pomoči oškodovanemu podjetniku je svoj račun odprla tudi Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom. Pomagate lahko z nakazilom na (lahko tudi poskenirate QR kodo):

kranj požar 2Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana 

Poslovni račun pri NLB d.d. št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X
Namen: Požar v podjetju Blisk

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1059

 

 

 

 

 

 

novica K zbiranju pomoči za prebivalce Ukrajine pristopili tudi OOZ Celje in OOZ Domžale

Poleg OZS, sta k zbiranju humanitarne pomoči za prebivalce Ukrajine pristopili tudi območni obrtno-podjetniški zbornici iz Celja in Domžal. Zbornici zbirata hrano, oblačila, vzmetnice, zdravila in drugo življenjsko pomembno blago.
Pišite nam