Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Humanitarna pomoč

Humanitarna pomoč

humanitarna ustanova logo
Z Vami že 10 let

Živimo in delamo na področju, kjer so elementarne nesreče dokaj pogoste, poleg tega pa se tudi mnogo obrtnikov in podjetnikov ukvarja z dejavnostmi, ki so nevarne za zdravje ljudi in okolje, morebitne nesreče pa so lahko zelo obsežne in imajo nepredvidljive posledice.

Zato so obrtniki in podjetniki že leta 2007 ustanovili Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, neprofitno organizacijo, ki članom OZS pomaga v primeru nesreč. 

Ustanova je od svoje ustanovitve pomagala svojim kolegom, obrtnikom in podjetnikom ob poplavah, žledu, potresu in požarih. Vseh prejemnikov pomoči je bilo doslej več kot 200, mednje pa je ustanova razdelila preko 190.000 evrov. humanitarna ustanova požar  humanitarna ustanova poplave humanitarna ustanova

 
Kontaktni podatki:

- e-naslov: humanitarna.pomoc@ozs.si
- telefon: (01) 58 30 824.
 

Nikoli ne veste kdaj se boste morda tudi sami znašli med tistimi, ki bodo potrebni pomoči!

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom hvaležno sprejema tudi donacije.

Dobrodelni prispevek lahko nakažete na: 

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana 

Poslovni račun pri NLB d.d.

Št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X
Namen: Humanitarna pomoč

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 20  

 

 

novica Pomoč družini umrlega kolega

Pred dobrim mesecem so prevozniki izgubili spoštovanega stanovskega kolega Roberta Svetca iz Šentjanža pri Dravogradu. S svojim tovornjakom je na samostojni podjetniški poti, na katero je stopil pri 22 letih, prevozil številne kilometre po tujini. Tudi na zadnji poti je bil v tujini, v bližini Münchna, kjer je pri nalaganju tovora doživel hud srčni infarkt, ki je bil zanj usoden.

Svetec je zapustil ženo in pet šolajočih se otrok, ki so se znašli v izjemno težki situaciji. Ob tem jim je med drugimi na pomoč priskočila tudi Sekcija za promet pri OZS, katere član je bil, in Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom. Člani upravnega odbora sekcije so se odpovedali stroškom udeležbe na majski seji, Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom pa je za namen zbiranja pomoči odprla poseben sklic na svojem računu. Družini Svetec lahko pomagate z nakazilom na:

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana
Poslovni račun pri NLB d.d.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: Pomoč družini Svetec
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1054

 

novica Ogenj najemniku Doma na Osankarici vzel vse, kar je imel

Obsežen požar je uničil Dom na Osankarici, priljubljeno izletniško točko v občini Slovenska Bistrica. Aleš Patekar, najemnik doma, je v požaru izgubil vse, kar je imel.
Pišite nam